Administratie publica

Din 2 martie, încep noi lucrări de canalizare în Câmpina. Iată străzile pe care se va interveni

CanalizareCând vine vorba despre lucrările de canalizare cu fonduri europene, aproape că ne este frică să vă mai prezentăm zonele de lucru şi graficul de execuţie, pentru că rar s-a întâmplat să se respecte ceea ce se stabileşte iniţial şi se anunţă public. Dar ne facem datoria de a vă informa, iar ceea ce vom scrie în continuare sunt lucruri stabilite astăzi, la întâlnirea reprezentanţilor Primăriei cu firmele executante, lucruri anunţate şi la şedinţa din această seară a Consiliului Local Câmpina. Prima noutate este aceea că, de luni, firma Cast Băneşti se va implica în lucrările de canalizare. Până acum, de canalizare se ocupa Concivic Slobozia, iar Cast doar asfalta în urma săpăturilor. Din 2 martie, Cast va veni cu propriile echipe şi utilaje şi astfel se vor deschide şapte fronturi de lucru, unde vor lucra 11 echipe (şapte ale societăţii Cast şi patru de la Concivic).
Pe lângă continuarea lucrărilor pe Strada Constantin Istrati, iată celelalte zone unde se va interveni:
– Strada Parcului şi Aleea Parcului (termen două săptămâni)
– Străzile Ion Câmpineanu, Violetei, Salciei (termen cinci săptămâni)
– Străzile Bogdan Vasile, Garofiţei, Zefirului (termen două săptămâni)
– Drumul Taberei şi Aleea Fluieraşi (termen două săptămâni)
– Strada Fermei (termen două săptămâni)
– Străzile Trandafirului şi Prundului (termen o săptămână)
– Bulevardul Carol I (în Cartierul Câmpiniţa), tronsonul cuprins între intersecţiile cu Licurici şi Înfrăţirii (termen trei săptămâni)

Prin urmare, nu ne rămâne decât să sperăm că de această dată graficul va fi respectat, că oamenii care lucrează la canalizare se vor mişca precum furnicile şi că nu vom avea alte şi alte surprize neplăcute.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *