Directorul Finanţelor Publice Prahova, Daniel Petre, ridicat de procurori şi dus la sediul DNA Ploieşti

Categorie: Social 4 februarie 2015

daniel petre Directorul Finanţelor Publice Prahova, Daniel Petre, ridicat de procurori şi dus la sediul DNA PloieştiDirectorul Direcţiei de Finanţe Publice Prahova, Daniel Petre, a fost ridicat de la sediul instituţiei, în urmă cu aproximativ o oră, şi dus pentru audieri la sediul DNA Ploieşti. Potrivit Mediafax, acţiunea procurorilor are legătură cu dosarele în care este implicat Răzvan Alexe, patron al mai multor firme, cercetat de DNA în cazul de corupţie al preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma şi al fiului acestuia, deputatul Vlad Cosma. Răzvan Alexe este inculpat şi într-un alt dosar, instrumentat de Parchetul Curţii de Apel Ploieşti, cel de evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu de 35 de milioane de euro, în care este trimis în judecată şi fostul angajat al Secretariatului General al Guvernului Marcel Păvăleanu. Vom reveni.

(Sursă foto – Observatorulph.ro)

un comentariu to “Directorul Finanţelor Publice Prahova, Daniel Petre, ridicat de procurori şi dus la sediul DNA Ploieşti”


 1. As spune:

  La ce ne mai putem astepta?Sa mai avem incredere in politicienii de azi care isi promoveaza interesele functie de simpatiile personale?Fara alte comentarii…

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  Servicii vidanjare

  YOYO CampinaPH

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF