Administratie publica

DNA confirmă existenţa Dosarului „Calea Dacia”

Pasaj suprateranV-am prezentat recent un serial despre neregulile găsite la investiţia cu fonduri europene „Modernizarea Căii Dacia Câmpina”. Nu le-am inventat noi şi v-am prezentat inclusiv facsimile din Procesul verbal de constatare a neregulilor şi de stabilire a creanţelor bugetare, realizat în baza Notei de control a Departamentului de Luptă Antifraudă şi a raportului Serviciului de Constatare şi Stabilire Nereguli – POR. Sunt documente oficiale în care se vorbeşte chiar şi despre elemente constitutive ale unor infracţiuni, despre un prejudiciu, dar şi despre trimiterea rapoartelor la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru cercetări. Ei bine, chiar dacă pe plan local se neagă vehement că DNA a intrat pe fir, Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti confirmă efectuarea de cercetări în Dosarul „Calea Dacia”. Colegii de la Observatorulph.ro au trimis DNA o solicitare, în baza Legii 544, prin care întreabă dacă există o cercetare cu privire la Calea Dacia şi în ce stadiu se află aceasta. Iată răspunsul primit:
DNA

Prin urmare, DNA efectuează cercetări în ceea ce priveşte investiţia de la Câmpina, că mai întâi s-a început cercetarea penală „in rem”, adică legată de fapte, iar în prezent se efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor responsabile de săvârşirea unor fapte penale.

10 Comments

 1. Anghelache says:

  Ce panarama a facut Tiseanu cand ati publicat voi documentele legate de Cl Dacia si acum, iata, se confirma! Tiseanu o tinea sus si tare ca nu are nici o treaba DNA! Iata ca are si cat de curand ii va batea la poarta! Felicitari pentru dezvaluiri si pentru ca nu ati intrat in jocul meschin, ticalos, marsav si manipulator al lui Tiseanu!

 2. Luci says:

  Ei na! N-are cum, domne! Pai nu ne-a spus noua acum cateva zile ca nu are nici o treaba DNA-ul?! E doar o conspiratie mondiala din partea DNA-ului si a unor jurnalisti!!! In rest, e totul bine, asteptam sa dea coltul ierbii, sa inceapa lucrarile si sa mai luam cate un …, ca doar d-aia purtam porecla PLIC-TISEANU!

 3. Mihai says:

  Astia ii iau pe Udrea, pe Videanu, iar Tiseanu crede ca va avea DNA-ul vreo retinere sa-l salte? Daca Tiseanu sta linistiti gandindu-se ca-l va turna pe Anghel, se insala! Nimeni si nimic nu-l mai poate scapa!

 4. Patricia says:

  In ultimii ani, Tiseanu a devenit de o lacomie de neinteles. Si acum va plati! El a sustinut ca nu are cunostinta de dosarul de la DNA! Cred ca a mintit! Iar daca nu a mintit, a aflat acum si ar fi trebuit sa aiba un pic de decenta si sa-si ceara scuze! Ca de demisie de onoare, e mai greu la dl. Tiseanu!!!

 5. Andrei O. says:

  Ziceti ca ‘ pe plan local se neaga vehement ca DNA a intrat pe fir ‘ Cine neaga, fratilor ? Spuneti clar , nu mai lasati loc de interpretari !!Ca pe PHALERT primarul a zis asa ‘ Nu am cunostinta de vre-o ancheta a DNA . E posibil sa fie , sa fie mai tirziu sau sa nu fie niciodata ‘

 6. constantin andrei says:

  Sa speram ca sub sloganul „Lucrului Bine Facut” se vor stringe hotii ,asa cum s-au adunat cainii vagabonzi de pe strazi iar noile generatii nu vor mai vedea benzi galbene cu „breaking news”la TV spre dezamagirea anumitor posturi TV.

 7. Amena says:

  De ce nu publicati si cererea? De unde stim noi ce ati cerut in acea cerere?
  Minciuni

 8. admin says:

  Nu este nici o problema daca nu credeti. Puteti considera in continuare ca sunt minciuni si ca niste tampiti de ziaristi si-ar fi permis sa minta intr-o asemenea situatie, mai ales cand e vorba de DNA.

 9. Dido says:

  Lucrez in teroarea din primărie si nu înțeleg de ce toată lumea il acuza pe dl primar când dl Vice a fost președintele comisiei de licitație si a bătut cu pumnul in masa sa câștige o anumită firma. Si el nu face asta decât la comanda. Si tot el a fost si președintele comisiei de Recepție a lucrărilor . Pe el nu il întreaba nimeni nimic?

 10. A.G says:

  La pachet:Tiseanu manager de proiect si dna Barbu.Daca se mai gasesc si alti corupti si pupaciosi in Primarie in iunie CURATENIE

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *