Administratie publica

Începe eliberarea cabinetelor din Policlinică în vederea reabilitării şi modernizării clădirii

OLYMPUS DIGITAL CAMERALa Câmpina a avut loc ieri prima întâlnire dintre reprezentanţii Primăriei, conducerea Spitalului Municipal şi reprezentanţii firmelor de proiectare şi execuţie a lucrărilor de modernizare şi reabilitare a Policlinicii Municipale. După cum ne-a declarat managerul Spitalului Municipal, dr. Călin Tiu, lucrările vor începe în prima jumătate a lunii martie, astfel că unitatea are la dispoziţie 10-12 zile pentru eliberarea a mai mult de jumătate din spaţiile din Policlinică. Primele care vor intra în reabilitare sunt toate cabinetele, holurile şi anexele de pe partea dinspre Bulevardul Carol I a Policlinicii Municipale. „Unele cabinete vor fi mutate în incinta spitalului, altele în clădirea din Strada Vasile Alecsandri, acolo unde se află secţiile de recuperare şi epidemiologie. În spital vor fi mutate, practic, cabinetele care au strânsă legătură cu secţiile unităţii, cele la care medicii ar putea decide spitalizare de zi pentru pacienţi”, a afirmat dr. Călin Tiu.

Pe perioada derulării lucrărilor de reabilitare, accesul în Policlinică se va putea face prin intrarea din părculeţul situat spre fostul cinematograf. Acolo va fi mutată Registratura (lângă Radiologie) şi acolo se va face triajul pacienţilor, vor fi oferite informaţii şi oamenii vor fi îndrumaţi spre cabinetele unde doresc să ajungă. „Nu va fi uşor o perioadă nici pentru noi, nici pentru pacienţi, dar cred că ne vom descurca şi până la urmă torul va fi bine”, a mai spus managerul Spitalului Municipal.

Vă reamintim că lucrările de reabilitare şi modernizare a Policlinicii fac parte din proiectul „Reabilitarea, modernizarea şi echiparea Ambulatoriului integrat al Spitalului Municipal Câmpina”, în valoare de aproximativ 11,4 milioane lei, cea mai mare parte a fondurilor provenind de la Uniunea Europeană prin POR – Axa 3 – Îmbunătăţirea infrastructurii sociale. Contribuţia de la bugetul local este de doar 2%, iar proiectul trebuie implementat până la 31 decembrie 2015.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *