Administratie publica

O firmă din Caracal va păzi instituţiile şi o parte din bunurile Primăriei Câmpina

Logo SafetyLicitaţia pentru serviciul de pază şi protecţie, organizată de Primăria Câmpina în această lună, a fost câştigată de societatea Safety Security SRL Caracal, care a oferit cel mai mic preţ – 6,2 lei pe oră. Valoarea contractului se ridică astfel la 235.352 lei, fără TVA, pentru cele 37.960 ore care trebuie prestate în acest an. 6,2 lei pe oră este un preţ incredibil de mic pentru un astfel de serviciu, în condiţiile în care, se ştie, în acest domeniu, un preţ corect, care să acopere toate cheltuielile legale cu un agent, ar fi de aproape 9 lei/oră (fără TVA). Dar asta deja este treaba Safety Security SRL cum îşi organizează activitatea şi dacă îi convine sau nu să meargă în pierdere.

Conform contractului, firma menţionată va trebui să păzească Direcţia Economică a Primăriei Câmpina (un post mobil, 24 ore din 24), Baza de producţie din Strada Petrolistului (un post mobil, 24 ore din 24), zona Pieţei Centrale (parcare, străzile Republicii, Caragiale, Kogălniceanu; doi agenţi, între orele 8.00-20.00), Muzeul Hasdeu (un agent, opt ore pe zi), terenul sintetic „Petrol” şi Casa Căsătoriilor (un post mobil, 24 ore din 24).
Nu ştim dacă pentru prestarea activităţii de la Câmpina firma va aduce personal de la Caracal. Cel mai probabil vor fi angajaţi agenţi din zona Câmpinei.

5 Comments

 1. Vasile says:

  Primaria mun. Campina cand a construit caietul de sarcini nu a specificat in el ca societatea de paza sa ia in calcul si cheltuielile cu salariul agentului si darile catre stat si plus alte cheltuieli si sa mai si ramana si ceva profit, din cei 6,2 lei dupa o socoteala simpla atat platesti agentul, nu mai punem la socoteala celelalte cheltuieli dar … asta este Primaria incurajeaza FRAUDA si cine are de pierdut in acest joc ….decat paznicul care se va trezi la sfarsitul anului cu cateva zile vechime pe contract restul la negru sau in fara plata ..!!!

 2. nicu says:

  Caracal!!?? Căruța cu …. intelectuali s-a răsturnat la Câmpina.

 3. ionel says:

  si comisionul???? cat e comisionul!!!!!!!

 4. As says:

  D-le Nicu,asa este…Dar sa nu uitam,licitatiile sunt licitatii,orice firma care indeplineste conditiile ce se impun in asemenea situatii poate participa la concurs…Cel care percepe pretul cel mai mic castiga dar nu asta este singurul criteriu…

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *