Administratie publica

Punctul de vedere al primarului Horia Tiseanu cu privire la acuzaţiile aduse de Gabi Barbu, coordonatorul Compartimentului programe de finanţare din Primăria Câmpina

Ieşirea lui Gabi Barbu în presă şi memoriul înaintat consilierilor locali reprezintă o reacţie fără precedent a unui angajat al Primariei Câmpina. Tot fără precedent sunt şi acuzaţiile grave aduse primarului Horia Tiseanu şi pe care le puteţi citi în articolele noastre anterioare. Astăzi, la patru zile de la declanşarea a ceea ce am putea numi un adevărat scandal în administraţia locală, am primit şi un comunicat de presă din partea primarului Câmpinei, în legătură cu toată această situaţie. Vi-l prezentăm integral, cu precizarea că ne-am fi aşteptat la un punct de vedere mult mai amplu şi mai clar al primarului Horia Tiseanu, dar în lipsa unui astfel de punct de vedere, publicăm ce am primit de la edilul Câmpinei. (Daţi click pe comunicat pentru mărire)

Comunicat Horia Tiseanu

3 Comments

  1. Cristian Din says:

    Aha deci daca un functionar constata ca i se cere sa faca ceva nelegal el trebuie sa inregistreze un document prin care se opune. Interesanta pozitie. Nu era mai bine sa mearga direct la DNA? Ca tot document oficial este…

  2. omg says:

    Multumim domnului primar ca mai arunca inspre noi cate o portie din politica anilor `90. Altfel, riscam sa uitam cum era.

  3. Olgutza says:

    Numai prostii in comunicatul de presa. Stiti cine a fost manager de proiect la Energetic? Insusi primarul Horia Laurentiu Tiseanu. Dar bineinteles ca el nu e niciodata vinovat de nimic desi poarta toata vina!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *