Administratie publica

Se lucrează sau nu la canalizarea de pe Strada Ion Câmpineanu?

Campineanu 1UPDATE – După cum ne-au anunţat locuitorii de pe Strada Constantin Istrati, muncitorii de la Concivic nu au mai venit astăzi la lucru nici pe strada lor.

Firma executantă a lucrărilor de canalizare din Câmpina, Concivic Slobozia, a anunţat că din 19 februarie se reiau lucrările de canalizare pe strazile Ion Câmpineanu şi Constantin Istrati. Am scris ieri despre asta şi despre prima boacănă cu blocarea străzii Istrati. Pe Câmpineanu, ieri s-a lucrat aşa, o fugă, fără semnalizarea lucrării în vederea devierii traficului. Am zis că se face doar încălzirea, pentru ca de astăzi să înceapă treaba cu spor. Care treabă şi care spor? Că până la ora 12.00, când am verificat ultima dată, eram numai noi şi câteva conducte pe Strada Ion Câmpineanu. Din punctul nostru de vedere, Concivic a început cu stângul lucrările de canalizare din 2015. Având în vedere nebunia de la Comarnic legată tot de lucrările de canalizare cu fonduri europene, ne asteptam ca firma executantă de la Câmpina să zbârnâie…Campineanu 2

Să nu creadă cineva că suntem rău intenţionaţi. Dar ne-am propus să urmărim cu mare atenţie lucrările de canalizare din Câmpina şi să scriem aproape zilnic despre ele. În felul acesta vă ţinem şi pe dvs. la curent cu ceea ce se întâmplă, dar dăm şi o mână de ajutor administraţiei locale. Bătaia de joc de anul trecut nu trebuie să se mai repete! Nu vom misca noi Concivic-ul din loc cu articolele noastre, dar nici nu putem asista nepăsători la o asemenea atitudine din partea unei societăţi care încasează bani buni, fonduri europene şi care până acum nu ne-a demonstrat că merită aceşti bani.

6 Comments

 1. T. Seanu says:

  Dar Comisia desemnata de Consiliul Local sa urmareasca lucrarile unde este?

 2. admin says:

  Unii dintre membrii comisiei au fost astazi pe teren, pe cele doua strazi unde ar fi trebuit sa se desfasoare lucrari. Din pacate, ei nu pot face altceva decat sa constate si apoi sa discute despre situatia existenta la urmatoarea sedinta cu firmele executante.

 3. Cimpinean interesat says:

  Va felicit pentru aceasta inițiativă de a urmări zi de zi lucrările care se desfasoara pe raza municipiului Campina . Deaoarece Primăria nu manifesta interes pentru felul in care se desfășoară aceste lucrări ,meritul Dvs este si mai mare. Responsabilitatea Primăriei nu este doar de a urmări felul in care se desfasoara aceste lucrări ci si sa anunțe din timp cetățenii direct interesați ,care locuiesc pe acele străzi, când începe o lucrare, cand se termina ,cum este asigurat accesul pe strada respectiva pt locuitori cat si pt mașinile de urgenta ( ambulanta ,pompieri,politie ) ,cum va fi marcata strada respectiva pe timpul lucrării,etc .Asta ar însemna respect pt campinean ! Ceea ce ne arata Primăria e doar dispret !
  Inca o data felicitări jurnalistilor si succes in munca Dvs ! Rușine Primăriei !

 4. dan says:

  Am impresia că acea comisie a consiliului local a fost făcută doar pentru a transfera responsabilitatea primăriei către altcineva. Adică …. despre ce vorbim…. fuga de răspundere…

 5. marius says:

  Probabil ca singura institutie care poate face lumina cu privire la lucrarile de canalizare executate de CAST si Concivic la Campina este DNA.Scenariul este acelasi ca si la Comarnic,altfel ,nu inteleg secretomania din jurul firmei CONCIVIC Slobozia-cine sunt proprietarii?ce rubedenii „politice”au?
  DNA ar trebui sa se autosesizeze acum,sa-i intrebe pe cei care au manuit sforile la Comarnic daca nu cumva au mers pe acelasi system si la Campina?ar putea avea surpriza sa constate ca „baietii”au mers pe o cale batatorita deja.Cheia este tot la HidroPrahova,acolo s-au facut si desfacut toate,chiar daca directorul Pantea face pe neprihanitul;daca tot si-a descoperit talentul de” scriitor”denuntator, poate scrie un eseu si despre odiseea lucrarilor de canalizare la Campina

 6. eugenia says:

  ieri,2 martie,erau doi baieti pe acolo,astazi au aparut marcaje cu rosu…asta va spun précis,ca trec zilnic

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *