Tarife noi pentru terenul sintetic Petrol

Categorie: Administratie publica 28 februarie 2015

Teren Petrol 11 Tarife noi pentru terenul sintetic PetrolAşa cum vă informam zilele trecute, Prefectura Prahova a cerut Consiliului Local Câmpina revocarea parţială a hotărârii prin care a fost aprobat Regulamentul de organizare şi funcţionare a terenului cu gazon sintetic din incinta bazei spotive Petrol. Prefectura a considerat că hotărârea în cauză este „parţial nelegală” din cauza stabilirii unor tarife diferenţiate în funcţie de domiciliul sau sediul celor care doresc să utilizeze terenul. Erau tarife mai mici pentru câmpineni şi mai mari pentru persoane fizice şi juridice din alte localităţi. În adresa Prefecturii erau menţionate Legea 157/2005 privind Tratatul de aderare a României la Uniunea Europeană şi Directiva 2006/123/CE a Parlamentului European conform cărora „actele normative adoptate la nivel local nu trebuie să mai conţină obstacole în calea liberei circulaţii a serviciilor, persoanelor şi bunurilor”.

În aceste condiţii, Consiliul Local Câmpina a revenit asura Regulamentului privind terenul sintetic Petrol şi a modificat tarifele astfel:
- 120 lei/oră în timpul zilei şi 200 lei/oră seara pentru persoanele fizice şi asociaţiile sportive care antrenează elevi (e vorba doar despre antrenamente, nu şi despre meciuri)
- abonamente care să includă minimum 10 ore/lună cu plata anticipată – 100 lei/oră ziua şi 150 lei/oră seara
- toţi ceilalţi doritori – 300 lei/oră ziua şi 450 lei/oră seara (noaptea).

Rămân valabile celelalte prevederi iniţiale:
- 0 lei pentru elevii câmpineni, la competiţiile organizate de Primărie şi Consiliul Local;
- 0 lei pentru asociaţiile sportive din cadrul unităţilor şcolare din municipiu, la competiţiile organizate de administraţia locală;
- 0 lei pentru persoanele fizice care doresc să folosească pista de atletism pentru alergare.

Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF