Administratie publica

Comisia de Disciplină a decis: Gabi Barbu va avea salariul de bază diminuat cu 10%, timp de o lună

Gabi BarbuAstăzi a fost anunţată oficial decizia Comisiei de Disciplină din cadrul Primăriei Câmpina în cazul Gabrielei Barbu, fostul coordonator al Compartimentului programe de finanţare, relaţii internaţionale şi protocol. Ei bine, având în vedere că „doamna Barbu Gabriela se află la prima abatere disciplinară, dar fapta sesizată a adus atingere prestigiului instituţiei publice în care îşi desfăşoară activitatea”, comisia a decis sancţionarea prin diminuarea cu 10% a salariului de bază, timp de o lună. Vă reamintim că Gabi Barbu, angajată a Primăriei Câmpina, a fost chemată în faţa Comisiei de Disciplină pentru că, la şedinţa din 29 ianuarie 2015 a Consiliului Local, a distribuit consilierilor şi presei un material în care vorbeşte despre pierderea finanţării europene pentru Liceul Energetic, despre neregulile din derularea proiectului de modernizare a Căii Dacia, dar şi despre relaţia tensionată cu primarul Câmpinei.
Horia Tiseanu a sesizat Comisia de Disciplină, considerând că, prin distribuirea acelui material şi, mai ales, prin conţinutul acestuia, îi este lezată imaginea şi subminată autoritatea. Pe 26 februarie, cele două părţi au fost audiate de membrii Comisiei de Disciplină, iar decizia a fost luată în cadrul unei şedinţe care a avut loc luni, 2 martie şi comunicată oficial astăzi.

5 Comments

 1. constantin andrei says:

  Rasuflam usurati ,de acum incolo va fi ordine si disciplina la Primarie nu vor mai fi scurgeri de informatii ce pun in lumina proasta conducerea.Cum ramane cu pierderea finantarii europene ?Asteptam vesti „bune” si despre Calea DACIA de la Observatorul ph daca de la Campina nu se mai poate .

 2. Traian says:

  E clar, Tiseanu e pe duca… El confunda tot mai des stampila primariei cu coada mopului de la spalatoria din fundul curtii sale!!! In plus, cat de corect a putut fi in aceasta comisie sindicalistul Silviu Buzila, care mai are doua rude angajate in primarie?! Deh, ca sindicalistul care se respecta!!!

 3. ionut v. petrescu says:

  doamna din imagine de ce nu respecta statutul functionarului public, sau face intentionat ca are probleme la mansarda?

 4. brumi says:

  Dl. primar se amageste singur. Nimeni nu-i lezeaza imaginea si-i submineaza autoritatea mai bine decat o face el de ceva vreme.

 5. i.v. says:

  Brumi, fii sincer ti se pare ca, vechii primari au facut mai mult decat actualul primar , totusi trebuie sa fim sinceri si impartiali , nu trebuie sa criticam discutiile din interiorul unei institutii,tie ti-ar fi picat bine sa-ti faca un subaltern ce ia facut d-na respectiva primarului ?Eu sunt de parere ca lucrurile mai trebuiesc spalate si in familie

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *