Administratie publica

Da, Carmen Gheorghe chiar pleacă de la Câmpina, la Poliţia Locală Ploieşti!

Carmen GheorgheÎncă o dată se demonstrează că nu iese fum fără foc. Marţi, când noi am scris că şefa Poliţiei Locale Câmpina va pleca la Ploieşti, pentru a conduce Poliţia Locală din municipiul reşedinţă de judeţ, Carmen Gheorghe nega informaţia: „Nu ştiu nimic, nu mi s-a propus nimic, chiar nu ştiu de unde a apărut această informaţie!” Deci marţi nu ştia nimic. Astăzi, vineri, ştie şi confirmă. Din 10 aprilie, Carmen Gheorghe va fi şefa Poliţiei Locale Ploieşti, funcţie pe care a mai deţinut-o în perioada 2004 – 2009 şi pe care a părăsit-o în urma unui conflict cu primarul de atunci al Ploieştiului, Andrei Volosevici. A venit la Câmpina în februarie 2010, ca director executiv al Poliţiei Locale şi, iată, va pleca la scurt timp după ce instituţia pe care o conduce va împlini 10 ani de la înfiinţare.
Acum, rămâne să vedem cine o va înlocui pe Carmen Gheorghe la conducerea Poliţiei Locale Câmpina. Cel mai probabil, prin dispoziţia primarului Horia Tiseanu, va fi desemnat un director interimar până la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei. O funcţie deloc uşoară. Indiferent cine va fi directorul Poliţiei Locale va avea greaua misiune de a îmbunătăţi imaginea instituţiei în faţa câmpinenilor şi de a crea o relaţie reală cu cetăţenii. Nu va fi uşor cu efectivul destul de redus pe care îl are instituţia, dar nici imposibil.

6 Comments

 1. E.U. says:

  Nu i-o fi fost fost rusine marti sa minta cu atat …? Nu stia ca oricum se afla? Ca doar nu cred ca e cineva atat de prost sa creada ca marti nu stia nimic si joi a cerut transferul!!!
  E bine ca scapam de Carmen Gheorghe la conducerea Politiei Locale!
  Ma bucur pentru voi ca ati demonstrat inca o data ca sunteti foarte bine informati si ati avut dreptate, si imi doresc si va doresc ca data viitoare cand aveti dreptate sa fie in legatura cu Tiseanu si Cl. Dacia!

 2. Franky says:

  Nu se poate sa-l ia si pe Tiseanu cu ea?

 3. Adrian says:

  Nu stiu de ce Carmen Gheorghe nu spune adevarul, dar am convingerea – si credeti-ma ca stiu bine ceea ce spun – ca pleaca de la Campina din cauza primarului Tiseanu! S-a saturat si ea cate hartii a semnat numai pentru masina asta noua a primarului! Dar mai sunt si altele!

 4. un campinean says:

  Cum cine o sa-i ia locul? Madam Nistor, nu credeti?

 5. Nitu says:

  O mai primesc aia de la Ploiesti, dupa ce a plecat asa cum a plecat de acolo?

 6. Otincelescu says:

  Facem pariu ca nu vine la Ploiesti ???Chiar daca a anuntat cu surle si trambite lucrul asta ,nu va veni.Lucrurile se schimba pe drum si ea tot la Campina ramane.
  In plus viitorul primar va fi chiar Volosevici,tipul ala care a dat-o afara.Ce face,se baga singura in gura lupului?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *