Administratie publica

Demisolul Policlinicii Municipale a fost eliberat. Cabinetele de aici au fost mutate în spital şi la Secţia de Recuperare

Demisol policlinicaÎntregul demisol al Policlinicii Municipale a fost eliberat astfel încât aici să poată începe lucrările de modernizare din cadrul proiectului cu finanţare europeană „Reabilitarea şi modernizarea Ambulatoriului integrat al Spitalului Municipal Câmpina”. Triajul se află în continuare în Policlinică, acolo unde îl ştim cu toţii, dar de săptămâna viitoare se va muta la intrarea dinspre fostul cinematograf, chiar lângă Radiologie. Eliberarea spaţiilor din Policlinica Municipală va continua şi săptămâna viitoare, când constructorul a anunţat că va deschide, efectiv, şantierul de lucru. Unele cabinete vor fi mutate în incinta spitalului, altele în clădirea din Strada Vasile Alecsandri, acolo unde se află secţiile de recuperare şi epidemiologie. După cum a precizat managerul Spitalului Municipal, dr. Călin Tiu, în spital vor fi mutate cabinetele care au strânsă legătură cu secţiile unităţii, cele la care medicii ar putea decide spitalizare de zi pentru pacienţi.

Vă reamintim că lucrările de reabilitare şi modernizare a Policlinicii fac parte din proiectul “Reabilitarea, modernizarea şi echiparea Ambulatoriului integrat al Spitalului Municipal Câmpina”, în valoare de aproximativ 11,4 milioane lei, cea mai mare parte a fondurilor provenind de la Uniunea Europeană prin POR – Axa 3 – Îmbunătăţirea infrastructurii sociale. Contribuţia de la bugetul local este de doar 2%, iar proiectul trebuie implementat până la 31 decembrie 2015.
Licitaţia pentru modernizarea Policlinicii Municipale a fost câştigată de societatea General Service Grup 98 Bucureşti, care a venit cu cea mai bună ofertă din punct de vedere financiar – 3,88 milioane lei. În scurt timp va fi demarată şi procedura de achiziţie publică pentru echiparea Policlinicii cu aparatură modernă.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *