Social

Dr. Gabriel Ţintărescu este managerul Spitalului SanConfind Poiana Câmpina. Baza de Tratament se deschide pe 16 aprilie

Sanconfind 4Recent a avut loc recepţia tehnică a Bazei de Tratament Balneologic, Fiziokinetoterapeutic şi de Recuperare Medicală din cadrul Spitalului SanConfind Poiana Câmpina. Aceasta este prima secţie şi cea mai importantă a noului spital. Activitatea efectivă cu pacienţii va începe din 16 aprilie 2015, iar în paralel vor continua lucrările la celelalte secţii ale spitalului. Preşedintele Consiliului de Administraţie al societăţii Confind, Ioan Simion, speră ca, în doi ani, întreaga unitate medicală să fie gata. Manager al Spitalului SanConfind Poiana Câmpina este dr. Gabriel Ţintărescu, fostul director al Spitalului Voila. „Am acceptat cu bucurie propunerea domnului Ioan Simion de a fi managerul Spitalului SanConfind. Cunoşteam proiectul acestui spital, ştiam că va fi ceva extraordinar, cunosc foarte bine şi implicarea sufletească a domnului Simion, precum şi ceea ce presupune financiar o astfel de investiţie remarcabilă, foarte curajoasă şi importantă. Pe 16 aprilie vom inaugura Baza de Tratament, atunci vom începe şi activitatea efectivă la această secţie. Lucrările vor continua la restul spitalului şi o să vedeţi că va fi ceva deosebit”, ne-a declarat dr. Gabriel Ţintărescu.

Sanconfind 1 Sanconfind 3 Sanconfind 2
Revenind la Baza de Tratament Balneologic, Fiziokinetoterapeutic şi de Recuperare Medicală, aceasta cuprinde următoarele specializări:

• CABINET DE CONSULTAŢII
• FIZIOTERAPIE – electroterapie, terapie cu vacuum
• MAGNETOTERAPIE
• TERAPIA DURERII – cu laser, ultrasunete, şocuri pneumatice, unde scurte, microunde, tracţiuni cervicale, lombare (în afecţiunile coloanei vertebrale, afecţiunile membrelor, în bolile degenerative reumatismale)
• KINETOTERAPIE
• MASAJ
• ÎMPACHETĂRI cu nămol şi/sau parafina (sursa nămolului este naturală – Lacul Techirghiol)
• SAUNĂ uscată, umedă
• RECUPERARE ROBOTIZATĂ pentru afecţiunile membrelor (proceduri adresate pacienţilor care prezintă reducerea mobilităţii articulare în urma accidentului vascular cerebral şi a altor patologii neurologice)
• BALNEOHIDROTERAPIE  – 4 căzi cu apă sărată şi nămol; 5 căzi cu apă sărată (caldă, rece); 4 căzi pentru duş subacval, băi de plante; bazin 9×4 m pentru recuperare medicală; bazin 7×2,5 m pentru mers în contracurent; bazin pentru recuperare medicală copii
• ZONE DEDICATE PENTRU AROMATERAPIE
• BĂI DE PLANTE
• RECUPERARE ŞI RELAXARE ÎN REGIM DE PISCINĂ – 3 bazine cu apă sărată

16 Comments

 1. Cosmina says:

  Apropo de directori. Se zvoneste prin oras ca la Casa de Cultura, in locul lui Florin Dochia, care se pensioneaza, ar veni Daniel Telegescu. Este un om capabil si care ar face fata cu succes unei asemenea functii. Probabil ca este printre putinii care ar putea schimba in bine fata Casei de Cultura. Stiti ceva in acest sens, puteti sa ne dati mai multe detalii?

 2. constanta teodorescu says:

  se poate face recuperare in spital cu trimitere de la medicul de familie prin fonduri de la cass??

 3. constanta teodorescu says:

  cat ar costa un program total de recuperare ptr o persoana operata de hernie cervicala care a ramas cu hemipareza??

 4. admin says:

  Sa asteptam mai intai sa se deschida Baza de Tratament. Apoi o sa publicam datele de contact si o sa puteti intreba direct la sursa. Noi suntem doar un site de stiri locale.

 5. admin says:

  Domnul Florin Dochia iese la pensie in aceasta luna. Probabil se va organiza concurs pentru postul de director. Vom vedea atunci cine se inscrie si cine castiga. Daca dl. Telegescu participa la concurs si il castiga, va trebui sa-si dea demisia din functia de consilier local din motive de incompatibilitate. Noi nu stim daca dl. Telegescu isi doreste sau nu aceasta functie de director. Vom vedea.

 6. costea gheorghe says:

  Toata admiratie pentru dl.Simion Ioan,felicitari si sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere de munca.

 7. L. Marin says:

  Campina, orasul cu cei mai multi intelectuali la mia de locuitori, sa ajunga sa fie condusa in cultura de triumviratul Fratila (seful Comisiei de Cultura), Telegescu (directorul Casei de Cultura) şi Buda (directorul Casei Tineretului)?!? Cu asa oameni si cu Tiseanu cat de curand in puscarie, ne facem de tot rasul!!!

 8. Secara says:

  terapie cu delfini? 😀

 9. sofer says:

  cea mai penibila deschidere! in locul babelor si mosilor cu paltoanele pe ei de zici ca au venit sa viziteze acvariu mai degreaba aduceau niste fete dragute sa faca baie sunt 38 de grade in incinta dar asta e batranetea……

 10. admin says:

  Nu a fost deschiderea oficiala, inaugurarea. A fost receptia tehnica a investitiei, scrie clar in articol. Iar la receptia tehnica participa partile implicate in realizarea proiectului – arhitecti, proiectanti, constructori etc.

 11. constantin andrei says:

  FANTASTIC.De asta are nevoie tara, depolitizarea economicului.Sa speram ca la deschiderea oficiala nu vor fi invitati oameni politici,e o perioada proasta pt.ei si vor strica imaginea si munca firmelor responsabile.Sa speram ca se vor separa apele chiar daca va mai dura ceva timp .Sa fim cu ochii pe ei!

 12. AG says:

  Telegescu la Casa de Cultura?????????? Oameni buni, ne ducem naibii de tot!

 13. i.v. says:

  pai de ce dl. Simion nu are coloratura politica?

 14. Jeny says:

  A mai intrebat cineva,poti fi trimis de doctorul de familie?Am vazut ulterior ca acum nu poate raspunde nimeni intrebarilor,asteptam,deci.Multumesc.

 15. GABRIELA BUZATOIU says:

  Aceasta baza de tratament e binevenita ,dar sper sa -si permita si un roman cu minim pe economie sa treaca la o baie de namol de Techirghiol.
  cu d-l Telegescu ,director la Casa de Cultura nu prea are nimic in comun .,am fost colegi la Rafinarie ,pe atunci era mai popular acum are grade multe in vorbe .

 16. Liliana says:

  Scuze,cred ca acest sofer,se trezeste ca se afla pe DN1,sau in anumite cluburi de noapte!!!!!!!!fratilor ne aflam intr-un centru de tratament…si babele sunt bune la ceva….fara ele noi nu am fi existat.

  Dl Simion este un om de exceptie,dar are alaturi o echipa care il trage in jos ( dl Tintarescu, Doctorita belneofizio,o nulitate,si nu in ultimul rand chiar fiul dumnealui in persoana,care este rasfatatul lui TATA si habar nu are cat de greu se fac banii,stie doar cum sa ii cheltuiasca),PACAT, MARE PACAT DE DL SIMION,CARE ESTE UN OM ADEVARAT,CUM PUTINI AU FOST IN ACEASTA CAMPINA, AMARATA.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *