Administratie publica

Părăseşte Carmen Gheorghe Poliţia Locală Câmpina în favoarea celei din Ploieşti?

Carmen GheorgheCu câteva zile înainte de aniversarea a 10 ani de la înfiinţarea Poliţiei Locale Câmpina, din mai multe surse aflăm că directorul acestei instituţii, Carmen Gheorghe, va pleca de la Câmpina înapoi la Poliţia Locală Ploieşti. Iar acest lucru se va întâmpla după 1 aprilie, adică după Ziua Poliţie Locale din cel de-al doilea municipiu al judeţului. Este o informaţie care tot circulă în aceste zile prin instituţiile publice din Câmpina, dar pe care Carmen Gheorghe nu o confirmă. „Nu ştiu nimic despre asta, nu mi s-a propus nici un post la Ploieşti şi chiar dacă mi s-ar propune, primul pe care l-aş informa de acest lucru ar fi primarul Horia Tiseanu. Nu ştiu de unde a apărut o astfel de informaţie cu plecarea mea de la Câmpina. Este adevărat că m-aş încadra la toate cerinţele pentru postul vacant de la Poliţia Locală Ploieşti, dar nu mi-am pus problema plecării de la Câmpina”, ne-a declarat Carmen Gheorghe.
Precizăm că, la Ploieşti, este liber postul de director executiv al Poliţiei Locale, cel despre care Carmen Gheorghe spune că n-o interesează. Dincolo de asta, însă, ne gândim că nu nici iese fum fără foc. Carmen Gheorghe este directorul Poliţiei Locale Câmpina din 10 februarie 2010, când a venit aici de la Poliţia Locală Ploieşti. În scurt timp vom vedea dacă informaţia noastră se confirmă sau nu. Până una-alta, prin Câmpina se fac deja speculaţii cu privire la numele viitorului director al Poliţiei Locale.

4 Comments

  1. dan says:

    Am spus-o și o mai spun: la Câmpina trebuie să fie șef un bărbat și cu domiciliul în localitate. Nu intru în detalii.

  2. L. Marin says:

    S-o fi saturat si ea sa tot semneze pentru masina cu care se plimba Tiseanu, ca va aduceti aminte, luxosul Opel negru e luat in acte pentru Politia Locala!

  3. horia frincu says:

    cine o ia si pe asta?la Campina nu a facut nimic,ar fi bine sa ne lase…

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *