Administratie publica

Se lucrează la canalizare pe patru din cele şapte fronturi de lucru anunţate de Concivic şi Cast

CanalizareSăptămâna trecută, firmele implicate în lucrările de canalizare din Câmpina ne „ameninţau” cu deschiderea, din 2 martie, a şapte fronturi de lucru, unde vor interveni 11 echipe de muncitori de la Cast şi Concivic. Aşa s-a stabilit la ultima întâlnire de la Primărie a părţilor implicate, aşa s-a anunţat la ultima şedinţă a Consiliului Local Câmpina, aşa am scris şi noi pornind de la anunţurile făcute de reprezentanţii administraţiei locale, pe baza promisiunilor firmelor care execută lucrările. Din păcate, nici de această dată promisiunile nu au fost respectate. Ieri, 3 martie, am fost în toate cele şapte locaţii unde ar fi trebuie să se desfăşoare lucrări de canalizare. Am găsit muncitori la treabă pe patru străzi şi alei şi o să vă prezentăm în continuare situaţia din teren, diferită de cea prezentată pe hârtie la ultima şedinţă pe tema lucrărilor de canalizare.

Mai întâi, vă reamintim cele şapte zone unde pe 2 martie ar fi trebuit să înceapă lucrările de canalizare:
– Strada Parcului şi Aleea Parcului (termen două săptămâni)
– Străzile Ion Câmpineanu, Violetei, Salciei (termen cinci săptămâni)
– Străzile Bogdan Vasile, Garofiţei, Zefirului (termen două săptămâni)
– Drumul Taberei şi Aleea Fluieraşi (termen două săptămâni)
– Strada Fermei (termen două săptămâni)
– Străzile Trandafirului şi Prundului (termen o săptămână)
– Bulevardul Carol I (în Cartierul Câmpiniţa), tronsonul cuprins între intersecţiile cu Licurici şi Înfrăţirii (termen trei săptămâni)

Iar acum, situaţia reală din teren, de ieri, 3 martie 2015:

– Pe Strada şi Aleea Parcului NU se lucrează
1 Parcului
– Pe Strada Ion Câmpineanu (+ Violetei şi Salciei) NU se lucrează
2 Campineanu
– Pe Strada Bogdan Vasile au început lucrările
3 Bogdan Vasile
– Pe Drumul Taberei au început lucrările
4 Drumul Taberei
– Pe Strada Fermei NU se lucrează
5 Fermei
– Pe Strada Prundului au început lucrările, aici aflându-se echipa cu cei mai mulţi muncitori
6 Prundului
– Pe Bulevardul Carol I, în Cartierul Câmpiniţa, NU se lucrează
7 Carol I
– În schimb, au început lucrările pe Aleea Licurici din Cartierul Câmpiniţa, iar de aici se va continua apoi cu săpăturile, probabil, în Carol I
8 Aleea Licurici
Astăzi, la Primăria Câmpina are loc o nouă şedinţa pe tema lucrărilor de canalizare, la care participă şi prefectul judeţului Prahova, Rodica Paraschiv, alături de reprezentanţii administraţiei locale, ai HidroPrahova, Cast şi Concivic.

7 Comments

 1. Cristian Badea says:

  Neseriozitatea asta ne omoara. Domnule, daca nu esti in stare sa faci ceva nu te baga lasa i pe altii. Alearga toti cica dupa fonduri europene si uite ce se intampla. Vai de mama noastra de fraieri!

 2. Livia says:

  Muncitorii trebuie urmariti tot timpul, parerea mea e ca acesti oameni nu prea stiu ce au de facut si nici nu ii coordoneaza nimeni, sunt de capul lor. As vrea sa ma insel dar ma uit la ei ce debusolati sunt si fara nici un chef.

 3. Laurentiu says:

  au adus utilajele si pe aleea Parcului, va tin la curent cu lucrarea

 4. Eugen R says:

  s/au temut de codul galben de ploi care n/a mai venit 🙂

 5. Tudor says:

  mai oameni buni, cine a adus CONCIVIC la Campina, stie cineva? societatea asta nu putea niciodata sa cistige o licitatie pentru o asemenea lucrare, NICIODATA; deci e clar ca a adus*o cineva, a impus*o; stie cineva pe cine au astia in spate dar sigur, nu banuieli!

 6. Anka says:

  Hai ca vine DNA-ul si peste astia!

 7. Cristian says:

  Faptul ca s-a lucrat prose se vede acum in surparile care s-au produs la sensul giratoriu de la FIBEC si pe Campinita la Bogdan cons. Daca mai luam in consideratie diametrul minuscul al conductelor plantate este sigur ca lucrarea nu trebuie receptionata si ca va trebui sa plateasca cineva pt asta. Sper ca nu tot cetatenii Campinei!!!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *