Administratie publica

Turcia şi Spania – destinaţiile alese de administraţia câmpineană pentru „schimburile de experienţă”

AlanyaDintre cele cinci ţări unde puteau merge în acest an pentru a participa la diverse conferinţe şi schimburi de experienţă organizate de Patronatul Serviciilor Publice, reprezentanţii administraţiei locale câmpinene au ales doar două – Turcia şi Spania. Au renunţat, aşadar, la Italia, Franţa şi Grecia. Vor merge în Turcia, la Alanya şi în Spania, la Barcelona. În şedinţa de joi, 26 martie, Consiliul Local va aproba componenţa delegaţiilor pentru cele două destinaţii. Precizăm că la Alanya se va pleca în perioada 12-19 septembrie, la Conferinţa „Planificarea strategică a unei localităţi”, taxa de participare fiind între 4.200 lei şi 5.300 lei pentru o persoană.
La Barcelona se va merge în perioada 26 septembrie – 3 octombrie, la Conferinţa „Nevoia abordării strategice a dezvoltării locale. Amenajarea teritoriului şi urbanism”, aici taxa de participare fiind cuprinsă între 4.500 lei şi 5.800 lei pentru o persoană. Taxa include transportul (avion + autocar), cazare şi mic dejun sau chiar trei mese, în unele cazuri. Taxa nu este fixă şi variază între două sume deoarece unii aleşi locali doresc să stea în cameră single, alţii acceptă să stea în cameră dublă.

Conform proiectului de hotărâre care urmează să fie aprobat în şedinţa de joi, în Turcia vor merge consilierii locali Viorel Bondoc, Daniel Telegescu, Mihaela Petrovici şi Adrian Piţigoi, împreună cu doi reprezentanţi ai Primăriei Câmpina, care nu au fost încă desemnaţi. În Spania, din delegaţie vor face parte consilierii locali Gheorghe Tudor, Luminiţa Dumitrescu, Florin Frăţilă, Dragomir Enache, Viorica Stănică, Monica Clinciu şi Gena Preda şi trei reprezentanţi ai Primăriei Câmpina.

4 Comments

 1. AG says:

  Ce dragut! Concediu placut!

 2. Vlad says:

  Oamenii astia nu au bani sa mearga in concedii unde vor ei? De ce trebuie sa mearga (si) pe banii mei? Oricum, se intorc de acolo doar ceva mai bronzati si atat! Care este castigul Campinei ca se plimba mai mult de jumatate dintre consilieri doar prin zone cu plaje?!

 3. ionel says:

  Castigul campinenilor draga Vlad este:
  – platim bilete de maxitaxi 3,5lei cel mai scump din Romania, aprobat consilieri
  – avem taxe si impozite ca in Bucuresti, dar locuri de munca ioc, aprobat consilieri
  – suntem reprezentati de acesti consilieri care aproba hotarari de consiliu in avantajul cui da mai mult nu al campinenilor
  Nu v-ati saturat de acesti consilieri care „ne conduc” de ceva vreme, ani, in frunte cu mai marele primariei? Cand ajung pe locurile caldute parca uita a caror interese trebuie sa le reprezinte. RUSINE!

 4. constantin andrei says:

  Tematica e interesanta „dezvoltare locala” cum se traduce?ce fel de dezvoltare: saracie sau hotie?noi credem ca e vorba doar de relaxare si respect pt.populatia orasului ce sa straduieste sa achite taxele an de an .Apropo CL din Poiesti a anulat plecarea in concediu pe banii publici.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *