57% dintre câmpineni şi-au plătit taxele şi impozitele locale până la primul termen scadent

Categorie: Administratie publica 8 aprilie 2015

Directia Economica ghiseu 57% dintre câmpineni şi au plătit taxele şi impozitele locale până la primul termen scadentPână la 31 martie 2015, gradul de colectare a taxelor şi impozitelor locale de la populaţie a fost de 57%. Un procent ceva mai redus decât cel înregistrat în primele trei luni ale anului trecut, când gradul de colectare a fost de aproape 59%. Anul acesta, s-au încasat, efectiv, de la persoanele fizice, aproximativ 3,38 milioane lei, diferenţa care a mai rămas de încasat fiind de 2,6 milioane lei, potrivit datelor furnizate de Direcţia Economică din cadrul Primăriei Câmpina. Per total, 8.889 contribuabili câmpineni şi-au achitat dările la bugetul local pentru a beneficia de bonificaţia de 10% acordată celor care-şi plătesc taxele şi impozitele până la 31 martie. Ce înseamnă această bonificaţie? Reducerea cu 10% a impozitului pe care îl are de plătit fiecare familie. La nivelul bugetului local, această reducere înseamnă 323.000 lei.
Vă reamintim că, în continuare, cetăţenii de onoare ai municipiului sunt scutiţi de la plata impozitului pe clădirea de domiciliu şi terenul aferent acesteia, scutire valabilă şi în cazul câmpinenilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie (scutirea se menţine şi dacă unul dintre soţi a decedat, pentru cota ce revine, după caz, soţului sau soţiei în viaţă).

un comentariu to “57% dintre câmpineni şi-au plătit taxele şi impozitele locale până la primul termen scadent”


 1. Petre Petcu spune:

  Si cu gropile/santurile din carosabil cum ramane ? Cat sa mai suportam drumurile mizerabile si pline de capcane ale orasului?

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  Servicii vidanjare

  3

  YOYO CampinaPH

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Libell 1

  1

  Reclama-centrale-2x-GIF

 • PUBLICITATE

  Reclama mica 1

 • PUBLICITATE

  Anunt spatii

  Prevo distribution nou