Administratie publica

Bătaia de joc continuă! Nici astăzi nu se lucrează la branşamentele de canalizare de pe Câmpiniţa

Carol I Campinita 1Ieri s-a circulat fără probleme pe Bulevardul Carol I în Cartierul Câmpiniţa, deşi Primăria Câmpina anunţase anterior că în perioada 27 aprilie – 16 mai traficul auto nu este permis decât riveranilor, pentru a se putea lucra la branşamentele la reţeaua de canalizare şi la realizarea unui canal colector pentru canalizarea menajeră. Astăzi, situaţia este aceeaşi. Se circulă în continuare pe Carol I şi nu lucrează nimeni la nici un fel de branşament sau canal colector. Am trecut de mai multe ori prin zonă, între orele 9.00 şi 12.00 şi nu am văzut pe nimeni muncind la canalizare. Am găsit, la un moment dat, doi muncitori şi… un şef, păzind două utilaje, iar la întrebarea noastră legată de lucrările care ar fi trebuit să se realizeze aici au ridicat din umeri şi ne-au întors spatele. Nu aceeaşi reacţie o au locuitorii din zonă, nemulţumiţi de situaţie, iar unii chiar revoltaţi de această bătaie de joc pe bani europeni. Bani mulţi, banii noştri, până la urmă. La branşamente nu se lucrează, deşi lucrările ar fi trebuit să înceapă ieri. Iar în perioada în care s-a lucrat la introducerea canalizării, programul angajaţilor de la Concivic (firma care execută aceste lucrări) a fost de-a dreptul revoltător. Treaba începea pe la 9.00, se lua pauză de cafea, se mai lucra puţin apoi se lua pauza de masă, nu au lipsit nici pauzele dese pentru fumat, iar după orele 15.30-16.00, activitatea se încheia pentru că oamenii erau de-a dreptul epuizaţi de atâta muncă. Asta spun locuitorii din zonă şi nu avem nici un motiv să nu-i credem, mai ales că am văzut cu toţii că exact aşa au stat lucrurile şi în perioada în care s-a realizat canalizarea din centrul municipiului, de la Salcie până la Poşta Mică.

Carol I Campinita 3 Carol I Campinita 2

Revenind la lucrările care ar fi trebuit să înceapă ieri pe Câmpiniţa, precizăm faptul că nici un reprezentant al HidroPrahova sau Concivic nu a dat nici un fel de explicaţie Primăriei Câmpina cu privire la întârzierea demarării lucrărilor. Nici măcar nu a fost anunţată Primăria că respectivele lucrări nu vor începe la data stabilită. Asta după ce, săptămâna trecută, toate părţile implicate au stabilit împreună când încep lucrările, pe unde va fi deviat traficul, cât va dura toată treaba, cine şi cum se va ocupa de montarea indicatoarelor. Nimic nu se respectă din ceea ce s-a stabilit atunci, iar în aceste condiţii probabil că nu mai crede nimeni că termenul limită nu va fi depăşit. Conform informaţiilor furnizate de Primăria Câmpina, Poliţia Rutieră a anunţat că de astăzi se vor monta indicatoare pe Carol I, în Cartierul Câmpiniţa şi, probabil, de mâine vor începe lucrările la branşamente şi canalul colector.
Bătaia de joc continuă, iar 14 iulie – ziua în care trebuie finalizate lucrările de canalizare din Câmpina (toate lucrările) este din ce în ce mai aproape…

2 Comments

  1. constantin andrei says:

    SCANDAL MONSTRU: AGA HIDRO PRAHOVA, CONVOCATĂ PE ȘEST, PENTRU DEMITEREA CA-ULUI, se dau lupte grele la baioneta ,lupta pt.ciolan e in desfasurare sa speram ca mai sunt bani de finantare si nu vor ramane la stadiul actual cu lucrari doar incepute.Primaria Campina stie f. bine ce se intampla la Ploiesti ,nu cred ca au ce face decat sa astepte linistirea apelor de la Hidro.

  2. dan says:

    Or fi fost la DNA!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *