Interes redus al şomerilor faţă de Bursa generală a Locurilor de Muncă, organizată astăzi la Câmpina

Categorie: Social 24 aprilie 2015

Bursa 1 Interes redus al şomerilor faţă de Bursa generală a Locurilor de Muncă, organizată astăzi la CâmpinaÎn întreaga ţară, agenţiile judeţene pentru ocuparea forţei de muncă au organizat astăzi Bursa Generală a Locurilor de Muncă. La Câmpina, acţiunea s-a desfăşurat la Casa de Cultură „Geo Bogza”, iar Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă a reuşit să aducă la bursă 27 de agenţi economici care au oferit 225 locuri de muncă. Trebuie să recunoaştem că atragerea agenţilor economici spre astfel de acţiuni este destul de dificilă în condiţiile unei crize economice prelungite şi a dispariţiei unui număr însemnat de societăţi comerciale mai mari sau mai mici. Cu toate acestea, persoanelor interesate li s-au oferit 225 locuri de muncă în Câmpina şi pe Valea Prahovei. Din păcate, numărul participanţilor a fost sub aşteptări – doar 343 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă au venit la bursă. În anii precedenţi, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă de la Câmpina participau peste 500-600 de persoane.
Bursa 2 Interes redus al şomerilor faţă de Bursa generală a Locurilor de Muncă, organizată astăzi la Câmpina Bursa 3 Interes redus al şomerilor faţă de Bursa generală a Locurilor de Muncă, organizată astăzi la Câmpina
“Aceste burse au rolul de a aduce faţă în faţă angajatori şi persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Agenţii economici au răspuns astăzi solicitărilor noastre în pofida problemelor economice pe care le au şi le cunoaştem cu toţii. Au venit de la firme din turism, până la societăţi importante din Câmpina. Au fost oferite locuri de muncă în diverse domenii, pentru toate tipurile de calificări şi studii, dar şi pentru persoane necalificate. Din păcate, numărul persoanelor interesate de locurile de muncă oferite a fost destul de redus în comparaţie cu alte ediţii ale Bursei Generale a Locurilor de Muncă”, ne-a declarat Liliana Vasile, şefa Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.
La finalul acţiunii, 98 de persoane au fost selectate pentru interviuri şi probe de lucru în vederea angajării.

2 comentarii to “Interes redus al şomerilor faţă de Bursa generală a Locurilor de Muncă, organizată astăzi la Câmpina”


 1. Nataly spune:

  Nici n am stiut c a fost

  RăspundeRăspunde
 2. sofer spune:

  ce interes vreti daca la terminare scoli iti cere angajatorul experienta ?

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF