Social

„La SanConfind, pacientul va fi în centrul atenţiei. Cine nu respectă această regulă, pleacă!”

Ioan SimionPreşedintele Consiliului de Administraţie al societăţii Confind Câmpina, Ioan Simion, cel care a iniţiat şi finanţat proiectul Spitalului SanConfind, a afirmat astăzi că spitalul privat de la Poiana Câmpina va fi un etalon în lumea medicală, din toate punctele de vedere, de la dotări şi servicii medicale, până la comportament şi mentalitate. La inaugurarea Bazei de Tratament Balneologic şi de Recuperare, prima secţie a SanConfind, Ioan Simion a vorbit, în stilul său caracteristic, simplu şi direct, despre replica dură pe care vrea să o dea sistemului sanitar de stat prin intermediul spitalului privat de la Poiana Câmpina. „La SanConfind, pacientul va fi tratat ca un om. De la recepţie şi până la plecarea din spital, la externare, pacientul va fi în centrul atenţiei. Cine nu respectă această regulă, pleacă de la noi, fie el chiar şi medic!”, a declarat Ion Simion.

De altfel, Ioan Simion a şi recunoscut că proiectul Spitalului SanConfind a pornit tocmai de la ideea că trebuie să existe şi spitale în care să se lucreze pentru oameni, pentru pacienţi, nu doar pentru propriile buzunare.
„Eu nu am fost internat niciodată în viaţa mea. Nu am avut nici măcar o zi de concediu medical. Dar am fost cu părinţii mei prin spitale, am fost cu soţia la maternitate, am auzit şi de la alţii multe lucruri şi ştiu exact ce înseamnă sistemul medical din România. Vreau ca SanConfind să fie o replică dură la sistemul sanitar de stat şi vreau să contribuim la răsturnarea proastelor obiceiuri din acest sistem. La SanConfind, nimeni nu va lua ciubuc, de la portar la asistente şi până la medici. Cine va îndrăzni să se comporte ca la stat, va fi dat afară! Am făcut şi anexă la contractul de muncă pentru toţi angajaţii în legătură cu acest lucru şi toată lumea ştie. Noi vrem să fim un etalon din toate punctele de vedere”, a spus Ioan Simion.

SanConfind 2 SanConfind 1 SanConfind 3

Baza de Tratament Balneologic şi de Recuperare este gata şi activitatea va începe aici de săptămâna viitoare. Construcţia spitalului continuă şi se doreşte finalizarea investiţiei în următorii doi ani. Pe lângă ambulatoriul de specialitate, unde vor exista cabinete medicale care să acopere toate specializările, în cadrul spitalului propriu-zis vor exista: Departament de imagistică medicală (cu RMN, tomograf, radiologie digitală, mamografie, ecograf 3D şi 4D), bloc operator cu două săli de operaţie, secţii de chirurgie minim invazivă şi chirurgie plastică, maternitate, laborator de analize medicale şi altele.

„Sute, poate mii de români se duc anual la spitale din străinătate pentru a se trata. Noi vrem ca sute sau poate mii de străini să vină în România, la SanConfind, pentru a se trata, pentru că spitalul nostru nu va fi cu nimic mai prejos faţă de cele din străinătate. Vrem să încurajăm, să susţinem, să contribuim la dezvoltarea turismului medical pentru că asta va însemna şi o dezvoltare a zonei. Cei care vor veni la SanConfind vor dormi şi vor mânca la Poiana, vor vizita împrejurimile, vor vorbi despre noi şi despre această zonă, vor vorbi despre România altfel decât fac unii acum. Şi, bineînţeles, vor contribui la dezvoltarea locală”, a mai afirmat Ioan Simion.

9 Comments

 1. adina d. says:

  ma bucur enorm ca avem un spital in comuna noastra… felicitari tuturor care au contribuit ….

 2. constantin andrei says:

  Felicitari,titlul este valabil si pt „politicieni” doar trebuie schimbat putin.
  La PRIMARIE,PARTIDELE POLITICE etc „cetateanul” va fi în centrul atenţiei.
  „Cine nu respectă această regulă, pleacă!”lasand oamenii de afaceri sa isi faca treaba asa cum se vede in imagini.

 3. Petrica Georgescu says:

  In primul rind vreau sa-l felicit pe dl. Simion pentru crearea a cateva zeci de locuri de munca pentru locuitorii din zona. Bravo lui !
  Dar !
  Vreau sa ne intelegem foarte clar.
  Acest spital nu este pentru marea majoritate a romanilor !
  Este normal ca angajatii sa nu ia spaga. Nici la AKH sau Acibadem nu se ia spaga. Nici nu se pune problema de spaga, atita timp cat au preturile care le au.
  Si aici va fi la fel !
  O spune chiar dl. Simion : „Noi vrem ca sute sau poate mii de străini să vină în România, la SanConfind, pentru a se trata”.
  Clar ?
  Eu cred ca este foarte clar, acest spital nu este pentru amărîţii de români !
  D-aia nu se ia spaga !
  Haideti sa nu ne imbatam cu apa rece.

  P.S.: Stimati admini, de curiozitate, puteti afla ce preturi vor fi practicate la SanConfind ?

 4. Ionutz says:

  O mare realizare pentru comuna noastra. Felicitari tuturor celor care au contribuit!

 5. admin says:

  Pentru toţi cei interesaţi, iată datele de contact ale Spitalului SanConfind, de la care puteţi obţine mai multe informaţii: 0731.999.332 sau 0731.999.334 (e-mail office@sanconfind.ro; http://www.sanconfind.ro)

 6. Vasile says:

  Da, spitalul NU este pt Omul de Rand ! cat priveste chestia cu plecarea celor care nu au in atentie pacientul !…Hm ! la romani o minune tine 3 zile ! …ma rog, asa sa fie cum zice Dl Simion !

 7. Elena says:

  Operatia de fiere la spitalul municipal m/a costat 15 milioane, atat am dat de la intrare pana la iesire si tineti cont ca m/am dus cu adeverinta de salariat la un spital de stat. Nu mi/a cerut nimeni in fata dar nici nu se uita nimeni la tine daca nu dai. Stie toata lumea ce vreu sa spun asa cum stiti si comportamentul celor din spital. Acum vreo 2 ani, sora mea a facut RMN la spitalul judetean si a costat/o 6 milioane iar o cunostinta de/a noastra a facut RMN la clinica privata Sfanta Maria in Bucuresti si a dat 5 milioane. Vi se pare corect?

 8. Un posibil pacient pierdut says:

  Inaugurare ca la romani ! Inceput cu stangul !!!!
  Daca guvernul inaugureaza cate 10 km de autostrada de ce sa nu inauguram si noi ceva neterminat?
  Numai ca guvernul este statul iar aici se vrea sa fie privat !!!!!!!!
  Inteleg ca restul spitalului nu este gata, dar daca s-a hotarat inaugurarea Bazei de tratament macar asta sa fi fost terminata !!!!!
  Vineri 17.04.2015 am fost pentru un consult si a trebuit sa merg printre muncitori ( se lucra inca la pereti la un tablou electric in receptie, nu era montat tavanul fals, in baza de tratament pe jos era plin de vopsea si trebuia sa mergi printre femeile care spalau si in unele locuri sa calci pe cartoane). Sa nu mai vorbesc de fetele de la receptie care erau pe dinafara in ceea ce priveste programul de pe calculator. Pacientii trebuiau sa astepte sa vina la ele o persoana in civil care sa le arate ce sa faca.
  Toate acestea trebuiau puse la punct inainte de inaugurare. Se vrea un spital ca in occident ! Unde a vazut domnul Simion ca se inaugureaza in acest fel un spital in Europa !!!!
  Singurul lucru care este ca in occident este tariful. O sedinta de kinetoterapie = 100 lei ( 1 MILION !!!) Mai mult decat dublul altor cabinete private din oras! Cati romani isi vor permite sa le calce pragul?
  Si inca ceva: am mers cu acel pliant raspandit in oras prin care se anunta ca un consult si prima sedinta de tratament sunt gratuite. La receptie o adevarata brambureala referitor la asta. La inceput am fost anuntat ca daca doresc numai un consult va trebui sa platesc 100 lei. Apoi mi s-a spus ca trebuie sa platesc chiar daca voi urma tratamentul dar pe urma o sa fie scazut din pretul acestuia. Dupa consult cand m-am intors la receptie pana la urma nu am mai platit nimic. O alta lectie ce trebuia clar invatata inainte de venirea pacientilor.

 9. elena says:

  Buna ziua tuturor….da mie IMI place sa fiu optimista si voi FI….ceia ce vreau sa pun in atentie tuturor e ca trebuie sa schimbam naravurile si atunci schimba si mentalitatea.Nu mai dati bani la doctori IAR dava nu Se uita la voi faceti plangeri suntem noi care trebuie sa protestam ceia ce se intampla…..EU am avut o problema destul. De grava am fost la Campina dar nu mia cerut nimeni nimic se vedea PE fetele lor ca asteptau dar nu am DAT nimic .Am DAT tot respectul meu si prima sa intru in spital am jurat ca nu voi da nimic……si nu a fost nici o problema ….deci suntwm noi vinovatii! Ma bucur pentru acest spital !!!!!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *