Administratie publica

Licitaţia pentru corpul C2 al Pieţei Centrale Câmpina este în plină desfăşurare. Luna viitoare aflăm firma câştigătoare

Piata CampinaÎn această perioadă se derulează procedura de achiziţie publică pentru construirea corpului C2 al Pieţei Centrale Câmpina. Anunţul privind licitaţia este publicat pe SEAP, termenul limită de depunere a ofertelor fiind 5 mai 2015. Având în vedere faptul că este vorba despre o investiţie importantă, de o valoare destul de mare, în mod cert vor fi destule firme interesate să execute această lucrare. Valoarea estimată a contractului este de 2,56 milioane lei fără TVA, din care 2,41 milioane lei pentru execuţie lucrări, 24.162 lei pentru organizare de şantier şi 120.810 lei pentru cheltuieli neprevăzute (5%, în conformitate cu legea).

Banii pentru această investiţie sunt asiguraţi integral de la bugetul Serviciului Public de Administrare şi Exploatare a Pieţei Centrale Agroalimentare Câmpina. Conform anunţului publicat pe SEAP, lucrările vor consta în: construcţia corpului C2 care va include spaţii comerciale şi birouri; construcţia unui pasaj pietonal acoperit, care va realiza legătura cu corpul C1 (piaţa agroalimentară); alei pietonale şi spaţii verzi; alte dotări şi amenajări aferente. Data limită de depunere a ofertelor este, după cum spuneam, 5 mai 2015, ora 15.00, urmând ca a doua zi, la ora 12.00, să fie deschise ofertele.
Vă reamintim faptul că despre această investiţie se vorbeşte de mai multă vreme la nivelul administraţiei publice locale. S-a intenţionat realizarea corpului C2 printr-un parteneriat public-privat, dar anul trecut Parlamentul a adoptat o nouă lege pentru acest tip de parteneriat, iar investiţia de la Câmpina nu s-a mai încadrat în prevederile acesteia. Noua lege are aplicabilitate doar pentru proiectele foarte mari de infrastructură.

5 Comments

 1. ionel says:

  Primarul a inceput sau vrea sa inceapa mai multe lucrari in oras, dar de terminat nu a terminat nimic. Sa ne reamintim:
  – amenajare lac, lucrare inceputa de cca 2 ani
  – bloc locuinte IRA inceput de 1 an
  – modernizare centru civic, in ritmul actual nici la vara viitoare nu e gata
  – canalizare diverse strazi, vraiste totul, calitate proasta
  – policlinica reabilitare nu cred ca sunt 50 de incaperi termen finalizare 1 an
  – liceul energetic reabilitare corp. Chiar era nevoie? Nr. elevilor fiind in scadere pe termen lung.
  Chiar le incepe pe toate si le lasa vraiste ca nu va mai avea bani?
  Nu mi se pare in regula sa incepi multe lucrari, sa dureze ani pana la finalizare si sa le mai faci si prost.
  De verificat cine verifica ????

 2. Tudor says:

  Ma bucur pentru aceasta lucrare, da’ imi doresc din tot sufletul sa cistige licitatia o firma serioasa care sa faca treaba buna; cind aflam firma cistigatoare o sa ne dam seama si daca e aranjament sau nu; e de urmarit.

 3. Laurentiu Toma says:

  sa vedem cine castiga si care va fi pretul final dupa licitatie !

 4. ionut ionescu says:

  Ma bucur nespus ca se construiest e aceasta cladire… poate scapam de tiganii aia din mijlocul orasului si astfel se va realiza cea mai frumoasa piata din judet. Bravo!

 5. As says:

  D-le Ionel, subscriu la cele spuse de catre dvs.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *