Administratie publica

Marius Vişan este directorul interimar al Poliţiei Local Câmpina. Iar surprizele vor continua…

Marius Visan 1Decizia primarului Horia Tiseanu de a-l numi pe Marius Vişan director interimar la Poliţia Locală a fost o surpriză pentru multă lume, inclusiv pentru proaspătul numit în funcţia menţionată. Cum să nu fie o surpriză să-l iei pe şeful Serviciului de Taxe şi Impozite din cadrul Direcţiei Economice a Primăriei Câmpina şi să-l pui director interimar la Poliţia Locală?! Numirea a fost făcută astăzi, într-o şedinţă publică, la sediul Poliţiei Locale, unde au fost prezenţi primarul Horia Tiseanu şi şeful Biroului Juridic din cadrul Primăriei, Iulian Anton. Şi, bineînţeles, noul director interimar, Marius Vişan.

Primarul Horia Tiseanu: „Am văzut că există o nerăbdare şi în presă (asta, apropo de articolul nostru de ieri, n.r.), dar eu consideram că nu este nici o grabă să numesc un director interimar la Poliţia Locală, pentru că aici sunt doi şefi de servicii care îşi făceau datoria şi nu erau probleme. În schimb, juristul Iulian Anton mi-a atras atenţia că trebuie desemnată o persoană pentru a semna toate documentele necesare bunei desfăşurări a activităţii Poliţiei Locale, dar şi pentru că vine sărbătoarea Paştelui şi trebuie să existe un director care să coordoneze instituţia în special în ceea ce priveşte siguranţa şi ordinea publică. M-am oprit asupra domnului Marius Vişan, care îndeplineşte toate condiţiile legale şi, în plus, a făcut armata la Şcoala de Poliţie din Slatina, fiind, aşadar, poliţist în rezervă. Domnul Vişan are mandat până la finalizarea concursului care va fi organizat pentru funcţia de director, dar nu mai mult de şase luni, aşa cum prevede legea. Am avut o discuţie cu domnul Gheorghe Ecaterinescu, directorul Direcţiei Economice, convenind ca în perioada în care Marius Vişan este director interimar la Poliţia Locală, locul său la Serviciul Taxe şi Impozite să fie deţinut de inspectorul Corina Manolache. De altfel şi acesta a fost un motiv pentru care l-am ales pe domnul Vişan, pentru ca la Direcţia Economică sunt mai mulţi angajaţi şi existau soluţii pentru a putea suplini această detaşare de câteva luni”.

Marius Visan 2

Marius Vişan: „Cunosc foarte bine problemele municipiului, ştiu care sunt şi problemele cu care se confruntă Poliţia Locală. Am colaborat foarte bine până acum cu această instituţie şi voi încerca, de acum înainte, să coordonez cât mai bine activitatea Poliţiei Locale, în aceste luni de interimat, împreună cu şefii celor două servicii din instituţie”.

La Poliţia Locală Câmpina, surprizele ar putea continua. Din informaţiile noastre, una dintre persoanele interesate să conducă această instituţie ar fi actualul şef al Poliţiei Municipale, comisarul şef Romeo Văsii. Acesta şi-ar putea depune dosarul de pensionare de la Poliţia Municipală şi ar putea să se prezinte la concursul care va fi organizat pentru postul de director al Poliţiei Locale Câmpina. Un alt nume vehiculat este cel al comisarului şef Cornel Dăncescu, fostul comandant al Poliţiei Rutiere Câmpina, în prezent şeful Poliţiei Breaza.

 

3 Comments

 1. Marin says:

  Pentru Denisa pensia lui Vasii ,de 5000 lei ,este prea mica>Mai vrea ceva in plus(salariul de la politia locala)…..

 2. Angela P. says:

  Vai de capul lor ! Al politistilor locali. Gata cu huzureala. Toata ziua hai hui prin oras, fara sa le tina nimeni cont ce fac. Au pus-o cu Visan ! Le pune ăsta pielea pe bat. Numai cine stie ce PUSCARIE e colo, in directia economica, stie despre ce vorbesc. Nu misca nici unul fara stirea lui Visan. Bastilia era mic pui pe linga serviciul de impozite si taxe ! Gata baieti, pauza s-a terminat, capul la fund, va arata el Visan cum se munceste si ce e aia disciplina de fier. Nu mai pupati voi libertatea care ati avut-o cu Gheorghe !

 3. Pantera neagra says:

  Pai daca, domnule Visan tot dati impresia, ca va bucurati de noua postura ce ati zice, in loc de pupaturi, laude si contralaude, mari realizari de evidentiat si alte mizerii de genul asta, sa trecem in revista si multele nerealizari ingalbenite de vreme pe care ar fi obligatoriu sa le luati in vizor, nu de alta, dar campineanul de rand, pe astea le stie si le vede zilnic.

  – carutele ce bantuie zilnic prin cartiere, goale sau cu lemne, dar permanent cu tigani. Politia locala O barat. RUSINE!

  – cainii de pripas, ce nu mai dispar orice am face. Politia locala O barat. RUSINE!

  – caii impiedicati, lasati noaptea pe strazi, cu daunele de rigoare. Politia locala O barat. RUSINE!

  – in sezon, cetatenii cu fructe de padure, pe la colturi, care daca unii, ar zice ca fac un lucru util, poate, stati sa vedeti ce dezastru fac acolo de pe unde le culeg. In primavara trecuta, un tei de pe voila, ziua, in cateva ore, a fost distrus in totalitate in vazul tuturor. Politia locala O barat. RUSINE!

  – bataile intre derbedei la fiecare sfarsit de discoteca de prin cluburile centrale. Politia locala O barat. RUSINE!

  – drifturile din intersectiile centrale in unele nopti ( a se vedea urmele de pe carosabil, lunea dimineate, ca dovada ). Politia locala, noaptea O barat. RUSINE!

  Nu stiu, sa mai continui? Sincer nu mi-ajunge spatiul si nici timpul! Iar daca va placut invitati-ma si pe mine la pupaturi aniversare.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *