Social

Poza zilei. Parcul Milia, lucrări de reabilitare

Moloz Milia 1

3 Comments

  1. amena says:

    Asa o sa arate si peste 3 luni. Vine vara terasele inchise din zona aceea, primarul daca il intrebati da din umeri . Bine ca avem alegeri la anu poate sa-si ia adio de la primarie Domnul Tiseanu.

  2. dasda says:

    O suprafata imensa pe care o lucreaza 5 dorei cu tarnacoape si bormasini. De 2 saptamani scot dale in acest fel. Sunt curios cand nu se va respecta termenul din contract ce vor face „competentii” oameni din primarie.

  3. constantin andrei says:

    Din pacate legislatia de ofertare e proasta,castiga cel mai „low cost”.Sunt si aspecte pozitive reflectate in locuri de munca directe si indirecte ,se lucreaza metodei „Mester Manole”model turcesc de altfel.Folosind acest concept orasul nu va arata niciodata ca cele europene unde suntem parte.Calitatea se vede cu ochiul liber atat la materiale cat si la executie.Sigur ca se ridica din umeri e neputinta clasei politice de a decide si a raspunde,chiar nu se poate schimba legislatia?Singurul proverb ce se aplica la noi de la nemti e modelul:”mai bine decat nimic”si sa ne bucuram de ce avem deocamdata.LA MULTI ANI !!!!!!!!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *