Social

Revenim cu întrebarea adresată şi anul trecut: vă place cum arată zona pe care o administraţi, domnilor de la Ocolul Silvic?

Padurice DN1 1În urmă cu un an scriam despre imaginea tristă pe care le-o oferă trecătorilor păduricea dintre Strada Plevnei, Aleea Păcii şi DN1. O zonă care pare a nimănui, dar care face parte, totuşi, din municipiul Câmpina. Şi trăgeam atunci un semnal de alarmă asupra tăierilor ilegale de arbori şi asupra gunoaielor aruncate aici. Această pădurice se află în administrarea Ocolului Silvic, iar reprezentanţii acestei instituţii ne spuneau, anul trecut, că se fac două inspecţii pe an şi că, acolo unde sunt sesizate probleme, ele vor fi remediate. A trecut un an de la articolul nostru. Credeţi că s-a schimbat ceva? Bineînţeles că nu! Sunt şi mai multe gunoaie, sunt şi mai mulţi copaci lipsă. Nimeni nu vede ce se întâmplă aici, nimeni nu ia nici o măsură, numănui nu-i pasă. Ca în multe alte situaţii de care ne lovim cu toţii zi de zi. Vă place cum arată zona pe care o administraţi, domnilor de la Ocolul Silvic? Este pe teritoriul Câmpinei, domnilor de la Primărie! În mod sigur există o pârghie legală să luaţi măsuri! Vorbim, totuşi, despre o zonă aflată la una dintre intrările în municipiul Câmpina şi nu dă bine deloc pentru o administraţie locală a unui oraş european.
(Cei interesaţi puteţi citi şi articolul din martie 2014 aici)

Padurice DN1 2 Padurice DN1 3 Padurice DN1 4 Padurice DN1 5

1 Comment

  1. Tache says:

    Cum cobori de la Energopetrol pe str Oprescu Adrian si spre capela Hernea,vechea schela tot un asemenea peisaj.O sa aveti subiecte de scris

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *