Administratie publica

Stadiul lucrărilor de canalizare pe fronturile de lucru deschise în Câmpina în luna martie

8 Carol 2La începutul lunii martie, în Câmpina s-au deschis mai multe fronturi de lucru pentru executarea lucrărilor de canalizare. V-am prezentat atunci situaţia pentru fiecare stradă în parte. Revenim acum cu noi imagini, pentru a vedea împreună stadiul lucrărilor, la o lună şi jumătate de la începerea acestora. Precizăm că, pe unele dintre străzi, lucrările de canalizare sunt finalizate, dar nu pe toate a fost refăcut şi carosabilul. În unele cazuri, muncitorii de pregăteau de asfaltare şi este posibil ca acest lucru să se fi realizat între timp.

Strada Ion Câmpineanu – lucrările nu au fost reluate pe 2 martie, aşa cum se anunţase iniţial, ci cu o săptămână mai târziu. Termenul de finalizare a fost stabilit la cinci săptămâni, pentru Strada Câmpineanu, împreună cu aleile Violetei şi Salciei, la „pachet”. Se lucrează în continuare în această zonă.
1 Strada Campineanu
Strada Bogdan Vasile – s-a finalizat partea de canalizare, urmează refacerea carosabilului. Aici, „pachetul” de lucru era format din Strada Bogdan Vasile şi aleile Garofiţei şi Zefirului. Termen de realizare… două săptămâni.
2 Bogdan Vasile
Strada Parcului – aici încă se mai lucrează. Iar pe Aleea Parcului au existat unele probleme din cauza faptului că aleea este destul de îngustă.
3 Strada Parcului
Drumul Taberei – zona unde s-a lucrat la canalizare…
4 Drumul Taberei 1
… şi o parte din zona unde nu au început încă lucrările
4 Drumul Taberei 2
Aleea Fluieraşi – lucrările de canalizare au fost finalizate înaintea Sărbătorilor Pascale
5 Aleea Fluierasi
Strada Fermei – şi aici s-a terminat lucrarea de canalizare începută în martie
6 Strada Fermei

Strada Trandafirului – lucrarea de canalizare este gata
7 Strada Trandafirului
Bulevardul Carol I (în Cartierul Câmpiniţa), tronsonul cuprins între intersecţiile cu Licurici şi Înfrăţirii (termen trei săptămâni) – aici s-a terminat cu partea de canalizare şi ulterior a fost realizată şi asfaltarea. Bine, impropriu spus asfaltare, poate mai corect ar fi betonarea şanţurilor săpate pentru lucrarea de canalizare (prima fotografie a articolului). Urmează să intre în lucru un nou tronson al bulevardului.
8 Carol 1 9 Licurici 10 Infratirea

 

1 Comment

  1. Ionutz says:

    In ritmul asta nu se termina lucrarea niciodata pana la sfarsitul acestui an!!! Si cine va raspunde? Ca de platit, se stie, platim noi, fraierii de contribuabili!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *