Administratie publica

Bulevardul Carol I (în Cartierul Câmpiniţa) rămâne blocat până la 1 iunie 2015

Carol IVeste proastă pentru toti cei care sperau că de la jumătatea lunii mai se va putea circula pe Carol I, în Cartierul Câmpiniţa. Tronsonul de bulevard cuprins între sensul giratoriu de la Fibec şi ieşirea din Câmpina spre Cornu rămâne închis circulaţiei până la 1 iunie 2015. Şi asta pentru că lucrările de canalizare care se desfăşoară aici nu au fost finalizate la termen. Este o veste proastă, dar nu este o surpriză. Când şi unde s-a respectat termenul stabilit iniţial pentru lucrările de canalizare desfăşurate în cadrul proiectului cu finanţare europeană „Reabilitarea sistemelor de apă şi canal din judeţul Prahova”? În Câmpina, în nici un caz. Ca să poţi respecta termenul stabilit trebuie să şi începi lucrarea la data stabilită, nu după două-trei zile. Apoi, trebuie să lucrezi serios, de dimineaţă până seara şi nu cu pauze mai lungi decât intervalele de lucru. Da, se întâmplă să fie şi vreme proastă, dar nu au fost două săptămâni cu ploi pentru a se justifica prelungirea termenului iniţial de la 16 mai la 1 iunie.

Decizia prelungirii termenului la lucrările de canalizare din Cartierul Câmpiniţa (unde trebuie realizate branşamentele) a fost luată la şedinţa de ieri de la Primăria Câmpina, şedinţă la care au participat părţile implicate în proiect, HidroPrahova, proiectanţi, firme constructoare, reprezentanţi ai administraţiei locale. Motivul invocat de Concivic pentru necesitatea prelungirii termenului la execuţia branşamentelor de pe Bulevardul Carol I este cel al „problemelor tehnice apărute în teren”. Potrivit anunţului făcut de Primăria Câmpina, până la finalizarea lucrărilor (1 iunie 2015), în continuare se va ieşi din Câmpina spre Braşov fie prin Poiana Câmpina, fie pe Calea Dacia – DN1. În Cartierul Câmpiniţa vor avea acces doar riveranii şi maşinile de intervenţie.

1 Comment

  1. vasile stanga says:

    Stați să intre pe Calea Doftanei, Bobâlna, Viola, Orizontului, în zona pieței. Acolo probleme. Nu mai are rost să vorbim despre respectarea termenelor. Ci poate despre pierderea fianațării.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *