Lucrări de asfaltare pe Cuza, după intervenţiile Distrigaz. Urmează străzile Constantin Stere şi Kogălniceanu

Categorie: Administratie publica 21 mai 2015

Lucrari Cuza 1 Lucrări de asfaltare pe Cuza, după intervenţiile Distrigaz. Urmează străzile Constantin Stere şi KogălniceanuPe Strada Alexandru Ioan Cuza din Câmpina se desfăşoară lucrări de refacere a carosabilului în urma intervenţiilor pentru realizarea branşamentelor la reţeaua de gaze. La branşamente s-a lucrat în toamna anului trecut, după cum bine ştiţi, iar apoi firma angajată de Distrigaz a refăcut carosabilul cu un strat de asfalt la rece, pentru perioada de iarnă. Acum, carosabilul a fost frezat şi va fi refăcut corespunzător, cu asfalt la cald. Este adevărat că această lucrare creează un anumit disconfort locuitorilor din zonă, mai ales că o parte a străzii a fost frezată sâmbătă şi duminică după-amiază, când oamenii ar fi preferat, poate, să se odihnească. Aici vina aparţine societăţii executante, care, din dorinţa de a finaliza cât mai repede lucrarea, a ales ore nepotrivite pentru frezarea carosabilului, determinându-i pe unii locuitori să sune la Primăria Câmpina. Repetăm, nu este lucrarea administraţiei locale, ci a Distrigaz. După Strada Cuza urmeză să intre în lucru străzile Constantin Stere şi Mihail Kogălniceanu, Distrigaz obţinând de la Primărie autorizaţiile de construcţie necesare pentru refacerea carosabilului.
Lucrari Cuza 2 Lucrări de asfaltare pe Cuza, după intervenţiile Distrigaz. Urmează străzile Constantin Stere şi Kogălniceanu Lucrari Cuza 3 Lucrări de asfaltare pe Cuza, după intervenţiile Distrigaz. Urmează străzile Constantin Stere şi Kogălniceanu

2 comentarii to “Lucrări de asfaltare pe Cuza, după intervenţiile Distrigaz. Urmează străzile Constantin Stere şi Kogălniceanu”


 1. florin dochia spune:

  pe str. Tudor Vladimirescu stăm cu şanţurile şi cu pietrişul… treabă de mântuială…

  RăspundeRăspunde
 2. Vro spune:

  Mai bine nu mai asfaltau deloc. Nici nu au trecut mai bine de 2-3 ani si deja e dezastru

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF