Social

Tradiţii bune, tradiţii proaste, de 1 Mai, la Fântâna cu Cireşi

Fantana cu ciresi 1Lume multă, de 1 Mai, la Fântâna cu Cireşi. Se păstrează tradiţia şi astfel se demonstrează încă o dată că, dacă e 1 Mai şi e vreme bună, atunci clar că se umple Muscelul, sfârâie micii pe grătare şi curge bere din belşug. Petrecem cu familia şi prietenii, ne bucurăm de soare şi de aer curat în această frumoasă zonă de agrement a Câmpinei, cam uitată de autorităţi, din păcate. Şi tot din păcate, de 1 Mai, se păstrează tradiţia şi în ceea ce priveşte lucrurile mai puţin plăcute, cum ar fi gunoaiele rămase în urma celor veniţi la picnic sau dorinţa unora de a intra cu maşinile până în pădure, dacă s-ar putea.
Referitor la gunoaie, trebuie să recunoaştem că la Fântâna cu Cireşi lipsesc coşurile şi pubele, dar cine respectă curăţenia şi se respectă ca om îşi poate pune gunoiul într-o sacoşă pe care apoi să o arunce la primul container întâlnit. Cât despre maşini, aici aproape că nu-şi mai are loc nici un comentariu. Imaginile care urmează spun mai multe decât am putea scrie noi.
Fantana cu ciresi 2 Fantana cu ciresi 3 Fantana cu ciresi 4 Fantana cu ciresi 5 Fantana cu ciresi 6 Fantana cu ciresi 7 Fantana cu ciresi 8 Fantana cu ciresi 9 Fantana cu ciresi 10

1 Comment

  1. constantin andrei says:

    BASESCU e devina………trebuie chemat la DNA conform TV-urilor .Conducerile locale fie administrative sau de partid sunt concentrate cu probleme serioase precum :canalizarea,pierdera fondurilor europene,Calea dacia (noi procese cu noi costuri )bla,bla,bla.Partidele politice au luat pozitia „calului cand bea apa”stau ascunse .

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *