Eveniment

Trupa VUNK susţine un super-concert la Ploieşti

VUNK 1În cadrul turneului austic „Înconjurul lumii”, formaţia VUNK ajunge duminică, 17 mai 2015, la Ploieşti, unde va susţine un super-concert pe scena Filarmonicii „Paul Constantinescu”, de la ora 19.00. Şi nu folosim cuvinte mari doar pentru că nouă ne place VUNK, ci pentru că va fi, într-adevăr, un super-concert şi, bineînţeles, o ocazie foarte bună pentru fanii din Ploieşti, Câmpina şi alte localităţi prahovene de a se întâlni cu trupa preferată. „Înconjurul lumii” chiar este un proiect special, alături de membrii formaţiei VUNK urcând pe scenă un cvartet de coarde, un trompetist, un pianist şi un percuţionist.
Municipiul Ploieşti reprezintă cea de-a 19-a oprire din acest turneu considerat de public cel mai emoţionant, dar şi neaşteptat proiect muzical românesc al anului. Cu ocazia acestui turneu, Cornel Ilie, liderul trupei VUNK, şi-a dorit să realizeze cea mai mare „colecţie de visuri”. Spectatorii sunt invitaţi să scrie care este visul lor, pe cărţile poştale primite la intrarea în sală. La finalul turneului, colecţia de visuri şi poveştile din turneu ale liderului trupei, Cornel Ilie, vor fi disponibile într-o e-book ce va putea fi descărcată de pe site-ul oficial al trupei VUNK.

Concertul de la Ploieşti va începe la ora 19.00, iar biletele sunt puse în vânzare la magazinele Germanos, Diverta, Orange şi Vodafone, dar şi online pe www.iabilet.ro.
VUNK 2 VUNK 3

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *