Eveniment

Balerinele de la Câmpina au încântat publicul la Festivalul de Arte pentru Copii „The Joy of Life”

Festival 1Peste 1.000 de copiii din toată ţara au participat, week-end-ul trecut, la cea de-a patra ediţie a Festivalului de Arte pentru Copii „The Joy of Life”, organizat la Sala ARCUB din Bucureşti. Printre ei s-au numărat şi micuţele balerine de la Clubul de Dans Fibec, pregătite de profesoara Dorina Popa. Nu a fost un concurs, ci un festival al muzicii, dansului şi bucuriei. Un eveniment naţional al cărui obiectiv principal este educaţia prin artă. Teatrul, muzica, dansul, arta în general înseamnă armonie, prietenie între copii, dezvoltă simţul artistic, iar toate acestea îmbinate contribuie la educaţia copiilor. Festivalul de Arte pentru Copii „The Joy of Life” promovează talentele copiilor, artiştii de mâine ai scenei româneşti.

„La acest festival extraordinar am participat cu cele două grupe de fetiţe cu care am câştigat premiile de la concursul Lebăda de Cristal, de la Ploieşti. Festivalul de la Bucureşti este un eveniment deosebit, la care copiii pot interacţiona între ei, pot să-şi admire reciproc evoluţiile, pot face comparaţii, pot aprecia munca şi realizările altora, ăşi pot pune în valoare propriul talent. Fetiţele de la Câmpina au luat diplome de participare, medalii, iar şcoala noastră de dans a luat trofeul festivalului”, ne-a declarat prof. Dorina Popa.
Poate n-ar fi rău ca evenimente de acest gen să aibă loc şi la Câmpina. Să avem şi aici un  festival judeţean, regional sau poate chiar naţional, destinat copiilor. Un festival de muzică şi dans, despre care… să se ducă vestea şi care ar putea contribui extraordinar la promovarea localităţii, dincolo de promovarea tinerelor talente.
Festival 2 Festival 3 Festival 4

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *