Administratie publica

Bulevardul Carol I este blocat în continuare în Cartierul Câmpiniţa. Lucrările de canalizare nu au fost finalizate nici până la 1 iunie, al doilea termen anunţat de constructori

Canalizare Campinita 1La 1 iunie ar fi trebuit să se reia circulaţia pe Bulevardul Carol I, în Cartierul Câmpiniţa, acesta fiind cel de-al doilea termen stabilit pentru finalizarea lucrărilor de canalizare şi refacerea carosabilului. Astăzi, încă se mai lucra la branşamente şi încă se mai astupau gropi. De aducerea carosabilului la starea iniţială, astfel încât să se poată circula în zonă, încă nu se apucase nimeni. Aşadar, nici cel de-al doilea termen nu a putut fi respectat. Asta după ce, iniţial, HidroPrahova şi firmele constructoare au anunţat că lucrările pe Carol I, în Cartierul Câmpiniţa, se vor termina până la 15 mai. Apoi au cerut prelungirea termenului până la 1 iunie. Suntem în 4 iunie şi treaba tot nu e gata.

Totuşi, după cum spun constructorii, dar şi reprezentanţii Primăriei Câmpina, lucrările de canalizare, mai exact branşamentele la conducta de canalizare, sunt pe ultima sută de metri, iar cel mai probabil mâine va începe refacerea carosabilului. Circulaţia va rămâne blocată şi în următoarele zile. În continuare se va ieşi din Câmpina spre Braşov fie prin Poiana Câmpina, fie pe Calea Dacia – DN1. În Cartierul Câmpiniţa vor avea acces doar riveranii şi maşinile de intervenţie.
Trebuie să precizăm un lucru. Termenul de realizare a lucrărilor (16 mai, apoi 1 iunie) nu le-a fost impus firmelor constructoare de nimeni. Atât termenul iniţial, iar apoi prelungirea acestuia au fost stabilite de comun acord între toate părţile implicate în derularea proiectului de canalizare, la şedinţele care au avut loc la Primăria Câmpina. Lucrările la branşamente şi la realizarea unui canal colector pentru canalizarea menajeră ar fi trebuit să înceapă pe 27 aprilie. Au început cu câteva zile întârziere şi nu au fost finalizate, iată, nici astăzi.
Canalizare Campinita 2 Canalizare Campinita 3 Canalizare Campinita 4

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *