Social

Centru de închiriat biciclete şi segway, la Baza Sportivă Soceram de pe Muscel

Baza sportiva Soceram 1Toţi cei care doresc să închirieze biciclete şi segway pentru plimbări în Câmpina şi împrejurimi pot face acest lucru la Baza Sportivă Soceram, de pe platoul Muscel. De altfel, este singurul loc din municipiu de unde se pot închiria biciclete şi segway, iar asta pe baza unui act de identitate. Iată şi tarifele: pentru biciclete – 5 lei ora, 25 lei/6 ore, 40 lei/12 ore; pentru segway – 0,5 lei/minut.
Baza sportiva Soceram 2
Precizăm că este vorba despre o iniţiativă exclusiv privată, fără nici o legătură cu proiectul mai vechi al administraţiei locale. Vă reamintim că, anul trecut, Consiliul Local Câmpina a alocat 2 miliarde lei vechi de la bugetul municipiului pentru înfiinţarea unor staţii de închiriat biciclete. Ulterior s-a renunţat la proiect din cauza unor „complicaţii” mai degrabă de natură organizatorică (de exemplu, nu s-a putut stabili cine să se ocupe de administrarea acelor centre de închiriat biciclete sau cine să se ocupe de repararea bicicletelor). S-a renunţat la idee, aşa cum s-a renunţat şi la realizarea unor piste pentru biciclişti, un proiect despre care s-a discutat mult în 2012 şi despre care nu s-a mai vorbit deloc ulterior.

3 Comments

 1. claudiu says:

  mi se pare o idee buna dar preturile sunt foarte mari.

 2. dan says:

  Ar trebui sa rectificati:
  pentru segway este 5 lei minutul si se pot inchiria minim 15 minute-75 lei!!!!

 3. admin says:

  0,5 lei/minut este tariful comunicat de reprezentantii bazei sportive. Tarif promotional. Asa apare si pe pagina lor de facebook. 5 lei/minut ar fi un pret cam mare. Dar o sa intrebam din nou.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *