Politica

Ion Dragomir a obţinut un nou mandat de preşedinte al PSD Câmpina

PSD 1În această seară, la sala mică a Casei Tineretului, în prezenţa preşedintelui PSD Prahova – senatorul Daniel Savu şi a senatorului câmpinean George Severin, au avut loc alegerile pentru structura de conducere a organizaţiei locale a Partidului Social Democrat. Singurul candidat la funcţia de preşedinte, Ion Dragomir, a obţinut un nou mandat în fruntea organizaţiei. Iar vicepreşedinţi sunt Mihaela Neagu Petrovici, Gheorghe Tudor, Horaţiu Zăgan, Marius Rânciog şi Liviu Corcodel. Alegerile s-au desfăşurat fără prea multe discuţii, fără certuri, fără contestaţii, adică fără probleme.
Faptul că alegerile au mers şnur nu înseamnă neapărat că în PSD Câmpina nu există unele discuţii contradictorii sau nemulţumiri. Probabil că sunt, doar că s-a preferat ca aceste probleme să fie discutate, poate chiar tranşate, în şedinţele de la partid şi nu în şedinţa de alegeri. Oricum, la întrunirea din această seară s-a simţit în aer o oarecare tensiune, dar nu pentru că ar fi vreo problemă la Câmpina, ci din cauza situaţiei de la centru, legată de Victor Ponta. După cum probabil ştiţi deja, procurorii DNA au dispus începerea urmăririi penale împotriva premierului Victor Ponta (preşedintele PSD), în dosarul lui Dan Şova, iar preşedintele României, Klaus Iohannis, i-a cerut premierului să demisioneze. O situaţie nu tocmai plăcută pentru PSD şi liderul său. Lider căruia organizaţiile din teritoriu i-au cerut să nu demisioneze din funcţia de prim-ministru.
PSD 2 PSD 3 PSD 4

1 Comment

  1. constantin andrei says:

    La Campina nu este nici o problema PSD-ul tace ,tace si iar tace,canalizarea e blocata coruptia continua sa fie prezenta , oare acest partid nu e interesat deloc de orasul asta? si ei asteapta DNA-ul sa clarifice ?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *