Social

Locul chioşcurilor din tablă, de lângă piaţă, va fi luat de noul centru comercial Mercantis

Mercantis 1În stânga Pieţii Centrale Câmpina, pe platoul de lângă blocurile de pe Strada Republicii, acolo unde se aflau mai multe chioşcuri din tablă, va fi construit un nou centru comercial. Este vorba despre o investiţie privată, a societăţii Mercantis BIG. Concret, este vorba despre o clădire multifuncţională, cu spaţii comerciale şi birouri. După cum ne-a declarat managerul general (şi acţionarul majoritar) al societăţii Mercantis, Victor Bercăroiu, noul centru va avea subsol cu parcare, spaţii comerciale la parter şi etajul I, birouri de închiriat la etajele II şi III, iar etajul IV va fi mansardat şi aici va fi sediul firmei Mercantis BIG. Vor exista lifturi şi toate utilităţile necesare. Clădirea va avea o suprafaţă utilă desfăşurată de 1.700 mp şi va arăta ca în imaginile pe care le postăm (proiectul a fost realizat de tânărul arhitect câmpinean Bogdan Mircea). Terenul pe care se construieşte noul centru comercial aparţine societăţii Mercantis. Între clădirea lui Victor Bercăroiu şi piaţa agroalimentară va fi construit corpul C2 al Pieţei Centrale Câmpina, investiţie aflată acum în faza de licitaţie şi care va fi finanţată exclusiv de la bugetul Serviciului Public de Administrare şi Exploatare a Pieţei Centrale. Practic, cu cele două noi construcţii, întreaga zonă va fi schimbată radical.

În prezent, pe platoul de lângă piaţă au loc lucrările de demolare a chioşcurilor din tablă. Termenul pentru finalizarea demolărilor este de un an, dar Victor Bercăroiu spune că această operaţiune se va finaliza până la 1 iulie. Apoi va începe construirea noii clădiri multifuncţionale „pe care vrem să o inaugurăm în toamna anului viitor”. Noua investiţie depăşeşte 500.000 euro, dar suma finală va putea fi cunoscută după terminarea tuturor devizelor la care se lucrează în prezent.
Mercantis 3 Mercantis 4 Mercantis 2

6 Comments

 1. Mihai Dan says:

  Foarte frumos!

  Ca să fiu răutăcios: le va sta bine țiganilor cu târne în fața acestor clădiri moderne!

 2. ion enescu says:

  Foarte bine , Felicitări pentru realizarea proiectului. …..

 3. constantin andrei says:

  EXCELENT,se poate si altfel, dar sa speram ca nu auzim de grupuri infractionale cu amprenta digitala politica si fraudare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. OANA says:

  Super, va arata civilizat si foarte modern!

 5. dasda says:

  Aia e o randare facuta de arhitecti. Vom vedem cat din imagine se va transpune in realitate.

 6. Savas Baldar says:

  Foarte bine! Don Victor Bercăroiu face ceva calumea! Mai bine nea Victor Bercăroiu decat altcineva! Ca este un om cum-secade!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *