Administratie publica

Lucrări de modernizare pe Strada Crişuri

Crisuri 1Modernizarea Străzii Crişuri a fost licitată la pachet cu Rozmarin şi Albinei, valoarea totală a lucrărilor fiind de 867.661 lei fără TVA. Firma Cast Băneşti este cea care a câştigat licitaţia organizată de Primăria Câmpina şi a demarat lucrările. După cum reiese din anunţul de atribuire a contractului, publicat pe SEAP, modernizarea va consta în corectarea pantelor transversale ale străzii, încadrarea carosabilului cu borduri vibropresate şi amenajarea trotuarelor, preluarea apelor pluviale prin canalizare pluvială şi guri de scurgere, asfaltare şi realizare de marcaje rutiere.
Pe Strada Crişuri există, însă, o problemă la canalizare, în zona dinspre Şcoala de Poliţie. Câteva gospodării de aici nu se pot branşa la sistemul de canalizare deoarece acesta este prea sus faţă de case şi curţi. Singura soluţie găsită până acum este cea a pompării dinspre căminele familiilor respective spre canalizarea din stradă. Cu alte cuvinte, fiecare familie va avea nevoie de o pompă proprie pentru canalizare.
Crisuri 2 Crisuri 3

1 Comment

  1. Marian Ionescu says:

    Si vin alte alegeri.Credeti ca reuseste Tiseanu sa ii faca fericiti pe locuitorii de acolo.Aceeasi intrebare,urmeaza si Aleea Vanatori.Singurele strazi fara asfalt din Municipiu

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *