Administratie publica

Lucrările de canalizare au fost lăsate de izbelişte pe Strada Plaiului. Constructorul nu mai are materiale pentru branşamente

Plaiului 2„Copiii noştri se joacă printre tranşeele lăsate de firma care a lucrat la canalizare. Priviţi şanţurile de pe stradă! Se pare că au lăsat totul de izbelişte de aproape o lună şi jumătate. Nu ştim ce să mai facem. Am sunat la Primărie în repetate rânduri, dar singura măsură luată a fost aceea de a întinde nişte bandă reflectorizată”, acesta este mesajul pe care ni l-au trimis locuitorii de pe Strada Plaiului din Câmpina, mesaj însoţit de mai multe fotografii cât se poate de edificatoare. Situaţia de pe Strada Plaiului este cunoscută, totuşi, la nivelul Primăriei Câmpina. În cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc săptămâna trecută, primarul Horia Tiseanu a afirmat că administraţia locală a început să dea amenzi firmelor care lucrează la canalizare, iar prima amendă dată a fost tocmai pentru nefinalizarea lucrărilor de pe Strada Plaiului, dar şi pentru lipsa semnalizărilor corespunzătoare la şanţurile săpate aici. Efectul sancţiunii: banda reflectorizată despre care ne-au scris locuitorii de pe Strada Plaiului. Şi atât.
Din păcate, nu avem o veste bună pentru câmpinenii care locuiesc pe această stradă. Lucrarea propriu-zisă de canalizare a fost finalizată, mai trebuie făcute branşamentele la reţeaua de canalizare. Numai că, firma executantă are probleme în aprovizionarea cu materialele necesare realizării branşamentelor. Cel puţin, aceasta este explicaţia dată de constructor reprezentanţilor administraţiei locale. Aşa că, în acest moment, nimeni nu poate spune când va fi continuată şi finalizată lucrarea de pe Strada Plaiului, cât vor mai trebui să se joace copiii printre tranşee, cât vor mai trebui să suporte locuitorii de pe Plaiului această situaţie neplăcută şi chiar periculoasă.
Plaiului 3 Plaiului 1 Plaiului 4 Plaiului 5

4 Comments

 1. Mihai Dan says:

  bineeee domn primar!! gropi si tepe va dam si noi la anu

 2. Daniela says:

  Asa este pe multe strazi din Campina, lucrari incepute si neterminate si gropi nesemnalizate. Un haos si o mizerie de nedescris si sa vedeti dupa ploaie in ce hal se fac strazile. E cineva si de partea noastra in orasul asta, vreo autoritate ceva?

 3. florin dochia says:

  @Daniela: răspunsul e simplu: NU…

 4. Cristian says:

  Mai bine sa publice primaria in flyerele ce le gasim in porti ce nu a facut, nu ce a facut. Probabil daca sapa cineva o groapa in curtea primariei, atunci se luau masuri. O sa fie reparata strada la anul cand va veni domnul primar dupa voturi, nu de altceva, dar sa nu pice in vreo groapa

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *