Politica

Luna aceasta, la PNL Câmpina începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale de anul viitor

PNL 1În cadrul PNL Câmpina, la jumătatea acestei luni vor începe, practic, pregătirile pentru alegerile locale de anul viitor. Primul pas – depunerea candidaturilor pentru funcţiile de primar, consilier local şi consilier judeţean. Asta nu înseamnă că se vor face şi listele pentru alegeri. „Mai întâi, cei care doresc îşi depun candidaturile. Apoi, în septembrie şi octombrie vom face mai multe sondaje de opinie, să vedem cum sunt percepuţi cei care doresc să candideze. Cel mai important criteriu va fi integritatea. Nu va exista nici o regulă, nici o paritate între cei din vechiul PNL şi cei din fostul PDL, toţi suntem egali şi suntem membri ai noului PNL”, a declarat co-preşedintele PNL Câmpina, Horia Tiseanu, în cadrul unei conferinţe de presă. „Lucrurile astea ţin mai mult de bucătăria internă a partidului, pentru că totul se va face doar în interiorul PNL Câmpina”, a declarat şi celălalt co-preşedinte, Enache Dragomir. 

Apoi, potenţialii candidaţi vor urma cursuri de administraţie publică. „Asta pentru a nu avea pe liste oameni care nu au nici măcar noţiunile de bază despre ceea ce înseamnă administraţia publică”, a precizat Horia Tiseanu. Listele finale vor trebui validate până în martie 2016, de către organismele de conducere locale şi judeţene.  Principala problemă este, însă, alta, cea a persoanelor care ar putea fi impuse pe liste de la judeţ sau de la centru. ” Noi vrem ca pe listele de la Câmpina să nu fie oameni paraşutaţi. Avem destui oameni valoroşi în organizaţia noastră şi nu avem nevoie de candidaţi impuşi!”, a afirmat Horia Tiseanu. Întrebat dacă are semnale că s-ar putea întâmpla acest lucru la Câmpina, Tiseanu a evitat un răspuns direct, afirmând doar că „nu vor fi acceptaţi oameni din exterior doar pentru a ocupa o funcţie”.

Pe partea de zvonistică se aud, însă, multe lucruri, cum ar fi, de exemplu, posibila reîntoarcere în PNL a unor fii rătăcitori, dezamăgiţi de căile politice pe care au apucat-o. Nu dăm nume decât după ce zvonurile se confirmă, dacă se confirmă.
PNL 2

5 Comments

 1. Anisoara says:

  HOPA!!! Nu va suprati pe mine, dar stirea din acest material este ca TISEANU NU VA MAI CANDIDA!!! Pai daca e vorba de integritate, Tiseanu e ultimul care sa vorbeasca… Are dosare o gramada la DNA (si va mai avea), cat despre imoralitatea sa, stie orice campinean cum sta treaba!!!

 2. constantin andrei says:

  Solutia cea mai buna ar fi ca partidele sa intre in INSOLVENTA.Nu e nevoie de ele trebuie gasit altceva .Dupa 25 de ani se discuta doar de INCOMPETENTA,CORUPTIE,TRAFIC DE INFLUENTA,SPAGA .

 3. constantin andrei says:

  Daca in „Bucataria” interna PNL se selecteaza valorile ne intrebam ce minuni face PSD-ul in laboratorul secret de nu se aude nimic.Oare acest partid mai exista la Campina?

 4. Tudor says:

  nu e cam devreme? va fi interesant de urmarit si mai ales de aflat personajele de pe primele 10 locuri la consiliul local, ca aici va fi interes maxim!

 5. Mihai Dan says:

  ha ha ha, integritate???!!!! Pai PNL-ul ramane fara candidati. Vreti sa va fac inventarul pentru fiecare????!!!!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *