Eveniment

O lume minunată, de 1 Iunie, în centrul Câmpinei

Campina 5Câmpina a fost, astăzi, în sărbătoare, de Ziua Internaţională a Copilului. Iar centrul municipiul în mod clar a aparţinut sărbătoriţilor zilei. Copii mai mici sau mai mari, veseli, gălăgioşi, fericiţi, plini de energie, entuziaşti. Micii câmpineni. Pentru ei, administraţia locală a organizat mai multe acţiuni care s-au bucurat de succes. Am avut o scenă pe care s-a cântat, s-a dansat, au fost oferite momente de magie. Am avut ateliere de creaţie care, ca în fiecare an, au strâns un număr mare de participanţi. Am avut desene pe asfalt, concurs de role şi… maşini ale echipajelor de intervenţie. Maşini care, ca de fiecare dată, au fost luate cu asalt de cei mici, dar şi de cei mari. S-a făcut coadă la pompieri, coadă la poliţie, coadă la ambulanţă. De câinele – poliţist nu mai vorbim, atâta dragoste, încântare şi mângâieri probabil că nu a văzut niciodată superbul ciobănesc german, perfect dresat şi foarte răbdător. Da, a fost coadă şi la câine, pentru că toţi copiii doreau să se fotografieze cu el.
Au fost multe evenimente organizate astăzi pentru copii. Le-au meritat, ei fiind cei care creează o lume minunată pentru noi toţi.
Campina 1 Campina 2 Campina 3 Campina 4  Campina 7 Campina 8 Campina 9 Campina 10 Campina 11 Campina 13 Campina 14 Campina 15 Campina 16 Campina 17 Campina 18 Campina 19 Campina 20 Campina 21 Campina 22 Campina 23 Campina 24 Campina 25 Campina 26 Campina 27 Campina 28

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *