Administratie publica

Panourile fotovoltaice din parcul de pe Bulevardul Culturii nu mai funcţionează de câteva luni bune

Parc bulevard 1Iluminatul public în parcul de pe Bulevardul Culturii este asigurat printr-o instalaţie cu energie solară, adică prin panouri fotovoltaice. De câteva luni, însă, aceste panouri nu mai funcţionează şi nici nu se ocupă nimeni să remedieze situaţia. „Este a treia oară când ridic această problemă într-o şedinţă a Consiliului Local. Este beznă la locul de joacă şi în parc. Panourile nu mai sunt funcţionale de luni bune, dar din păcate eu vorbesc degeaba pentru că nu reacţionează nimeni din cadrul Primăriei. Şi asta în condiţiile în care nu este o problemă complicată, iar lucrarea este, încă, în garanţie”, a declarat consilierul local Adrian Piţigoi, în cadrul şedinţei de ieri a Consiliului Local Câmpina. Adrian Pitigoi
Adrian Piţigoi a mai spus că, de vreme ce interpelările consilierilor locali nu sunt luate în seamă de Executiv, se va vedea nevoit să facă o somaţie scrisă „pentru proasta administrare a domeniului public”.
Reabilitarea parcului de pe Bulevardul Culturii a fost realizată în 2012, lucrarea fiind finanţată în cea mai mare parte (87%) de Administraţia Fondului de Mediu, în cadrul Programului de îmbunătăţire a calităţii mediului. Valoarea totală a lucrării a fost de 439.000 lei (fără TVA), suprafaţa amenajată având 35.000 mp, din care 8.100 mp pentru extinderea parcului. În cadrul acestui proiect a fost realizat şi locul de joacă pentru copii.

1 Comment

  1. constantin andrei says:

    E clar, se asteapta iesirea din garantie si apoi se repara pe bani nu MOCA.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *