Administratie publica

Parcul Milia este aproape gata. Mai trebuie montate băncile şi fântâna arteziană

Milia 1Firma Victor Construct SRL Botoşani, cea care a realizat lucrările de modernizare a Parcului Milia, aproape că şi-a încheiat treaba. De fapt, a terminat ceea ce avea de făcut prin contract – amenajarea noilor alei, refacerea scărilor, a alveolelor în care vor fi montate băncile etc. Primăria Câmpina a comandat şi montat, cu ajutorul firmei constructoare, 39 de de stâlpi ornamentali pentru iluminatul public, stâlpi superbi, care dau o anumită eleganţă parcului. Urmează amplasarea noilor bănci şi a fântânii arteziene, atunci când acestea vor ajunge la Câmpina, pentru că au fost comandate cu o oarecare întârziere. Trebuie să recunoaştem că Parcul Milia arată foarte frumos după aceste lucrări de modernizare, lucrări care au costat aproximativ 1,2 milioane lei, fără partea de achiziţii, adică fără să punem la socoteală bancile, stâlpii de iluminat şi fântâna arteziană. La final, totul va arăta foarte bine şi nu ne rămâne decât să sperăm că se va păstra bine. Poate n-ar fi rău ca poliţiştii locali să treacă mai des prin zonă, mai ales seara. Şi pe jos, nu cu maşina, pentru că din maşină nu pot fi văzuţi, de exemplu, tinerii care au început deja să dea cu parafină pe marginile din marmură ale aleilor, pentru a aluneca mai bine cu rolele…
Milia 2 Milia 3 Milia 4

6 Comments

 1. Tudorica says:

  Suuuuper.

 2. constantin andrei says:

  Felicitari firmei de constructii ce au demonstrat ca se poate si in Romania.Aici merita un COPY-Paste si la parcul „SOLDAT”,cel de la ceas e VARZA dupa chipul si asemanarea administratiei orasului.

 3. admin says:

  Parcul de la Soldat va fi modernizat anul viitor.

 4. ionel says:

  Iesirile din parc spre strada Grivitei (scarile si platformele) nu au fost reabilitate Treaba de mantuiala ………sau banii nu au ajuns……….

 5. Cetatean says:

  Este firma Victor Construct SRL Botoşani, cea care a incasat bani necuveniti la blocul de necesitate?
  Nu avem constructori in Campiana?
  Trebuie sa-i aducem de la Botosani?

 6. Un cetatean says:

  Dar cosuri de gunoi nu gasiti sa montati,sau este comisionul prea mic ???

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *