Social

Poza zilei. Că doar e week-end…

Poza zilei

9 Comments

 1. eu says:

  Poate erau in pauza de masa. Voi lucrati nonstop de cand incepe programul pana se termina??nu exista asa ceva. Decat sa incriminati muncitorii pt esecul lucrarii,mai bine firmele si pe cei de „sus” .

 2. bogdan says:

  accesul interzis?!!:))))))de ce?e una din strazile pe care NU se lucreaza de mult timp!penibil sau inexistent managementul lucrarii de canalizare!Distrigazul e”la datorie”,probabil la o avarie care nu „arde”!

 3. admin says:

  Vi se pare ca mancau? Era ora 10.00 cand am facut poza. Acolo i-am gasit la dus, acolo erau si cand ne-am intors.

 4. marius says:

  Fratilor,pana la urma care e treaba voastra? Poate stateau si ei putin de vorba, era foarte cald afara si s-au incins! Nu mai criticati aiurea ! Sunteti niste jurnalisti de tot rasul , ati avut vreodata probleme cu cei de la distrigaz? Ei sunt intotdeauna la datorie ! Sa va fie rusine!!!

 5. marean says:

  Voi sunteti niste disperati!! Nu lasati omul in pace deloc!! Care e problema ca stateau jos ? Daca stateau in masina vă plăcea mai mult? Nu cred ca v-au deranjat oamenii acestia cu ceva ! Să vă fie rusine, reporteri disperari , Doamne fereste de asa oameni!

 6. unu de pe Voila says:

  Marius & Marean – voi lucrati la Distrigaz de la luati apararea la astia care se spetesc muncind?! Sau lucrati undeva de tot asa faceti si voi!!!

 7. Mihai says:

  Probabil erau in pauza de masa. Dar eu personal cand am dat telefon la gaze in miez de noapte au venit in 30 de minute.

 8. valvis says:

  Daca erau platiti din banii jurnalistului era o problema,dar atata timp cat ei sunt la datorie nu stiu ce problema ar fi.

 9. P.C.R. says:

  ‘Dragi tovarasi’, demersul jurnalistic, este foarte corect, numai asa, ba chiar si cu mai multa exigenta din partea presei libere, cu tenacitate reportericeasca si multa incredere in viitor, noi, mai putem spera ca, s-ar mai schimba ceva in tara noastra. Chiar daca societatea lor, e la un nivel oarecum mai ridicat decat altele, dar cu atat mai mult, cei doi n-au ce cauta acolo, in pozitia respectiva, indiferent de motivatie. Indivizii, n-au reusit decat un singur lucru: sa-si faca firma de ras! Si haideti sa va mai spun ceva: acestia doi, dealtfel, frumos imbracati de societatea angajatoare, sigur, n-au lucrat niciodata afara, prin Europa.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *