Administratie publica

O asociere de firme din Bucureşti a câştigat licitaţia pentru realizarea corpului C2 al Pieţei Centrale Câmpina

Piata Centrala 2Licitaţia pentru construcţia corpului C2 al Pieţei Centrale Câmpina a fost finalizată ieri, cu toate etapele aferente. Conform anunţului de atribuire publicat pe SEAP, câştigătoare a fost declarată asocierea dintre firmele Tahoma Bautrupp şi Athenaeum Construct SA, ambele din Bucureşti. Trei oferte au fost depuse pentru realizarea acestei investiţii, oferta asocierii dintre cele două firme bucureştene fiind considerată cea mai avantajoasă din punct de vedere tehnico-economic. Tahoma Bautrupp şi Athenaeum Construct SA au câştigat licitaţia cu suma de 2.523.824 lei, adică puţin peste 25 miliarde lei vechi, fără TVA. Nu au fost depuse contestaţii din partea celorlalte societăţi care au participat la licitaţie. Contractul va fi semnat săptămâna viitoare, iar termenul de execuţie al lucrării este de zece luni. Marian Nistor 2
A existat o anumită întârziere în derularea procedurilor de licitaţie (aproape două luni), deoarece firmelor participante li s-au solicitat clarificări suplimentare cu privire la ofertele depuse.
Banii pentru această investiţie sunt asiguraţi integral de la bugetul Serviciului Public de Administrare şi Exploatare a Pieţei Centrale Agroalimentare Câmpina. După cum ne-a declarat directorul Pieţei Centrale, Marian Nistor (foto), întreaga investiţie constă în: construirea corpului C2, care va include spaţii comerciale şi birouri; construcţia unui pasaj pietonal acoperit, care va realiza legătura cu corpul C1 (piaţa agroalimentară); alei pietonale şi spaţii verzi; alte dotări şi amenajări aferente.

5 Comments

 1. ala_mic says:

  De-di-ca-tie.

  Ca sfatuiesc sa va interesati mai bine de cum s-a desfasurat licitatia 🙂

 2. constantin andrei says:

  E clar ca lumina zilei ca licitatia a fost cu dedicatie conform articolului .Fiecare partid ajuta firmele arondate si cunoscute.In felul asta si spaga e mai sigura ca doar nu vor lasa banii pe mana dusmanului.

 3. alt cetatean says:

  daca s-a licitat ca acum trei ani la flori cind au fost batuti toti cei care au indraznit sa liciteze pe locul mafiotilor de la intrarea in piata, ne-am lamurit!!

 4. ala_mic says:

  Ia sa ne zica Eliza Oprescu, femeia cu nume de strada, cum s-a desfasurat, mai exact, procesul asta al licitatiei? Cate oferte au fost in total, care au fost etapele si, eventual, care au fost celelalte oferte (fara detalii, fara nume, doar termen de executie si suma totala licitata)?

  E nasol, tanti Eliza, de data asta nu va mai merge… Eu unul sunt uluit ca oamenii isi mai permit lucruri de-astea in vremurile noastre. Ma rog, trebuie ca unii sa fie dati exemplu, pana la urma…

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *