Administratie publica

Semafoarele de la Poşta Mică s-au defectat din cauza unui scurt-circuit. Deocamdată, nu are cine să le repare

Semafoare 1Sunt aproape două luni de când semafoarele din zona Poştei Mici (intersecţia Bulevardului Carol I cu Strada Sondei) nu funcţionează. Se circulă şi se traversează la… mica înţelegere. Asta, atunci când traficul nu este prea aglomerat. Când zona devine aglomerată, problema se complică, mai ales atunci când unii conducători auto se grăbesc, iar unii pietoni se satură să aştepte pe trotuar. Apar mici conflicte, „vorbe de duh” aruncate pe geamurile maşinii şi tot aşa. Problema cu semafoarele ne-a fost semnalată de cititori şi este cunoscută inclusiv la nivelul Primăriei Câmpina. De unde am aflat că defecţiunea la sistemul de semaforizare a apărut din cauza unui scurt-circuit la unul dintre cablurile de alimentare. Reprezentanţii Primăriei au încercat să ia legătura cu firma care a montat sistemul de semaforizare şi care se ocupă de mentenanţă, dar… nu răspunde nimeni la telefon de o bună bucată de vreme. Şi atunci, stăm şi aşteptăm cu toţii să vedem ce se mai întâmplă. Şi să ne rugăm ca nu cumva, din cauza grabei, neatenţiei, nervilor, să nu se întâmple vreun accident în această zonă. Teoretic, aceasta este o problemă minoră comparativ cu altele cu care se confruntă localitatea. Dar dacă la o asemenea problemă durează luni de zile până ar putea fi rezolvată, ce pretenţii să mai avem în alte situaţii?!
Semafoare 2 Semafoare 3

13 Comments

 1. Mihai says:

  Eh, probabil ca firma care a executat lucrarea nici nu mai exista, dar sa mai sunam, zic..

 2. dasda says:

  Sincer se circula mai bine. Acolo ar trebui sens giratoriu, este spatiul suficient. Domnu primar zicea ca nu mai avem unde face sensuri giratorii ca nu este loc. Eh, asta este un exemplu ca defapt nu vrea, desi ar fi foarte util si ar si infrumuseta zona.

 3. este simplu fratilor….chemati specialistii de la electrica sa din Ploiesti…este clar ca in zona se fura current…

  constantin (chris) ghigeanu
  Guelph, ontario

 4. dana says:

  Firma Eliro e de vina,ca daca n-ar trece cu maxi de prea multe ori pe zi nu s-ar strica semafoarele!Tot ce se intampla rau in oras din cauza acestei firme se intampla!!

 5. constantin andrei says:

  CINCI MILIOANE DE LEI BĂGATE DE PRIMĂRIA CÂMPINA ÎN PARCURI ÎN ULTIMII DOI ANI. NO COMMENT.Probabil ca nu am fost noi atenti la PROGRAMUL DE MODERNIZARE AL ORASULUI IN CAMPANIE.E NUMAI VINA NOASTRA CA DORMIM CAND VOTAM.

 6. Patrick says:

  Va urmaresc de foarte multa vreme si este evident pentru oricine vrea sa intelaga ca articole voastre ajung acolo unde trebuie, dovada si comentariile postate aici de insusi primarul localitatii. Asa ca imi permit sa ridic si eu doua probleme cu care ne confruntam noi, locuitorii din zona centrala:
  1. capacele de la mai multe camine de pe B-dul Carol nu sunt etanse si aproape la fiecare trecere a unei masini fac un zgomot infernal. L-as invita pe primar sau pe viceprimar intr-o noapte la mine acasa sa vada daca se poate odihni din cauza acestor zgomote foarte puternice. Am vorbit cu mai multi vecini si toti sunt nemultumiti de aceasta problema si mai ales de faptul ca nimeni nu face nimic s-o rezolve.
  2. au reinceput cursele de masini si motociclete. De la intrarea in Kaufland si pana pe la Policlinica se fac aproape in fiecare seara tarziu curse de masini si motociclete. La unele sunt scoase tobele de esapament, astfel ca zgomotul este infernal. De Politia Locala nu intreb, dar Politia Municipala mai exista? Sau isi incheie programul la 4 dupa-amiaza si pana a doua zi, se descurca fiecare cum poate?!
  Va multumesc! Si sper ca cineva sa ne raspunda, chiar daca nu acestea sunt probleme majore ale comunitatii noastre.

 7. co sinus says:

  Scurt circuit de la portar la vice si primar.

 8. minion says:

  Cu banii de la Serbarile Toamnei ….1,6 miliarde !?!

 9. Olgutza says:

  Nu incetez sa ma minunez cu cata greutate se misca lucrurile in orasul asta cand e vorba de rezolvarea unei probleme fie si minore. Va rog sa ma credeti ca nu mai am absolut nici o asteptare sau pretentie de la primarie, sunt cativa ani de cand lucrurile merg din ce in ce mai prost. Inainte se miscau ca melcul dar acum au ajuns sa se miste ca racul!

 10. mihai says:

  mai bine ca nu mai merg. se circula mult mai bine fara ele. sunt atat de prost gandite, ca sa iesi de pe sondei stai vreo 4 sau 5 minute pe rosu si doar 30 de sec ai ca sa treci pe verde. cine le-a programat probabil ca circula decat pe centru. ideea e ca fara ele se circula mai bine. oricum cred ca suntem singurul municipiu in tara cu 6 semafoare pe o distanta de 2 km.

 11. Ionut G says:

  @Patrrick:la problema nr 2 Politia Locala doarme,sunt platiti sa se plimbe cu Loganul:e de vina cine a infiintat Friday Run(masini tunate) si Roata de Foc (motociclete).Mi se pare o porcarie ong astea,dar suces mintile a sute de naivi care isi risca viata si te mai baga si in spital nevinovat

 12. Cetatean says:

  UN SENS GIRATORIU AR FI CEA MAI BUNA SOLUTIE.
  CAT DESPRE CURSELE DE MASINI/MOTOCICLETE DIN NOAPTEA TARZIE:
  POLITIA NU DOARME CI SUSPENDA PERMISUL DE CONDUCERE PE 60 ZILE (SI AMENDA 630 LEI) UNUI CETATEAN CARE (NU CONSUMASE ALCOOL, NU AVEA PUNCETE PENALIZARE, ETC) LA MANEVRA DE IESIRE CU SPATELE, DIN PARCAREA KAUFLAND, A ZGARIAT PORTIERELE DIN DREAPTA UNUI BOLID CE TRECEA IN VITEZA CONDUS DE UNUL DIN „PATRONII” FIRMELOR DE VERIFICARI INSTALATII GAZE.
  TOTUSI MA INTREB DE CE ACEST CETATEAN A SCAPAT ASA USOR (PROBABIL CA AVEA „PILE”), CAND EL AR FI TREBUIT ARESTAT SAU IMPUSCAT DIRECT FARA SOMATIE, MAI ALES CA NU A VRUT SA FACA O INTELEGERE AMIABILA, TIMORAT FIIND DE INJURATURILE patronului.
  Politia sa lase in pace copii dulci care fac „curse” ca ei sunt fii patronilor care dau de lucru „la negru” cetatenilor care sunt deranjati de joaca nevinovata a „beizadelelor”
  Pacat de noi si de Campina care era orasul cu cei mai multi intelectuali, cu oameni muncitori, frumosi, zambitori, care isi educau copii sanatos, nu cu deviza invartitilor de azi care este „Tu esti copilul lui xxx, asa ca ai toate drepturile din lume, fara sa faci nimic…” (Va aduceti aminte de peroanele garii din Campina cand soseau/plecau trenurile ‘studentilor” vinerea si duminica? – erau pline de noi, parintii, bunicii, rudele noastre, ale celor care acum ar trebui sa fim impuscati ca am ramas onesti/profesionisti/neimplicati in activitati producatoare de bani nemunciti)

 13. Refuzat la export says:

  Pe zi ce trece inca primarul THL se crede mafiot cu suflet mare

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *