A început reabilitarea conductei de apă de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Categorie: Administratie publica 4 august 2015

Lucrari Balcescu 1 A început reabilitarea conductei de apă de pe Bulevardul Nicolae BălcescuPe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Câmpina se desfăşoară în această perioadă lucrarea de reabilitare a reţelei de distribuţie a apei potabile. Tronsonul pe care va fi reabilitată reţeaua este cel de la intersecţia cu Strada Orizontului şi până la serele municipale. Lucrarea face parte din proiectul “Reabilitarea conductei de aducţiune, conductei de transport şi reţelelor de distribuţie a apei potabile”, pentru care Câmpina a obţinut o parte din finanţare de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, printr-un program destinat localităţilor cu până la 50.000 de locuitori. Acest proiect este derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale prin Compania Naţională de Investiţii.
În cadrul aceluiaşi proiect sunt incluse alte patru lucrări:
- Reabilitare conductă aducţiune apă potabilă de la Staţia de pompe Doftana până la intersecţia Străzii Ecaterina Teodoroiu cu Calea Doftanei;
- Reabilitare conductă de transport a apei potabile pe Calea Doftanei, între străzile Ecaterina Teodoroiu şi B.P. Hasdeu;
- Reabilitarea reţelei de distribuţie între străzile Ecaterina Teodoroiu şi B.P.Hasdeu;
- Reabilitarea reţelei de distribuţie pe Strada Bobâlna, de la intersecţia cu Calea Doftanei până la B.P.Hasdeu. Fiind în zona adiacentă Rafinăriei ,,Steaua Română”, conducta de apă se va executa din fontă ductilă Dn150, L=1154 m, cu reabilitarea branşamentelor existente.

Lucrari Balcescu 2 A început reabilitarea conductei de apă de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Pentru ca lucrurile să fie ceva mai clare, precizăm că România a obţinut un împrumut de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei pentru un program mai amplu denumit “Sistem integrat de reabilitare a reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare, a staţiilor de tratare a apei potabile şi staţiilor de epurare a apelor uzate în localităţile cu până la 50.000 de locuitori”. Proiectul Câmpinei este unul dintre multele finanţate prin acest program, în următorul mod: 61,53% finanţare din creditul extern acordat de BDCE, 19,24% de la bugetul local şi 19,23% de la bugetul de stat.
Valoarea totală a proiectului care presupune proiectare şi executare lucrări a fost estimată la 4.434.322 lei (aproximativ 993.000 euro). La licitaţia organizată de Compania Naţională de Investiţii au fost depuse cinci oferte. Conform anunţului de atribuire publicat pe SEAP, licitaţia a fost câştigată de asocierea formată din firmele Fluid Development SRL şi Proiect SA, ambele din Constanţa, valoarea contractului fiind de 3.433.603 lei fără TVA.
Lucrarea de pe Bulevardul Bălcescu este prima care se realizează în cadrul acestui proiect şi are şase săptămâni care termen de execuţie.

Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF