Social

Carmen Angelescu este noul director al Colegiului Naţional „Nicolae Grigorescu” din Câmpina

Colegiul GrigorescuPrin dispoziţie a Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, Carmen Angelescu a fost numită director interimar al Colegiului Naţional „Nicolae Grigorescu” până la organizarea concursului pentru ocuparea definitivă a postului. Post devenit vacant după pensionarea Gabrielei Tănase, cea care a condus mulţi ani la rând această unitate de învăţământ, un adevărat simbol al Câmpinei. Carmen Angelescu are 53 de ani şi de aproape 28 de ani este profesor de matematică, fiind şi membru al Societăţii de Ştiinţe Matematice din România. A predat la Colegiul Tehnic Forestier şi apoi la Colegiul Naţional „Nicolae Grigorescu”. Oficial, noul director îşi preia postul de la 1 septembrie.

6 Comments

 1. elev says:

  Pe bune???!!!

  E un om foarte bun/bland, de nota 10, dar nu are taria sau calitatile necesare sa conduca o scoala. Ma rog, e mai usor atunci cand sotul e (aproape) inspector general, profitand de demiterea precedentului inspector. Demisie care s-a datorat unor transferuri dubioase de copii despre care, bineinteles, dl. Angelesscu nu a stiut absolut nimic.

  Succes.

 2. radu says:

  =))
  Dar nu ati preciza si ca barbasu (si el proaspat uns inspector general) e cel care a numit-o

 3. admin says:

  Pe de alta parte, poate ar fi bine de stiut si faptul ca functia de director al CNNG nu este una usoara si implica responsabilitati foarte mari. Poate tocmai de aceea s-a gasit foarte greu o persoana care sa accepte aceasta functie dupa pensionarea doamnei Tanase.

 4. Profesor says:

  Informatia publicata in presa campineana nu este adevarata. Nu exista o decizie a Inspectorului Scolar General in acest sens, schimbarile de la nivelul conducerii Inspectoratului Scolar Judetean Prahova generand necesitatea unei noi consultari a Consiliului Profesoral cu privire la numirea noului director.

 5. admin says:

  Sa stiti ca presa locala nu a inventat aceasta informatie. S-a discutat despre asta la ultima sedinta a Consiliului Local Campina si anuntul a fost facut de consilieri care sunt membri in CA de la Colegiul National „Nicolae Grigorescu”.

 6. Margelatu' says:

  Oare care este culoarea politica a dlui Anghelescu ?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *