Politica

Cezar Grama şi Horia Tiseanu, cei doi liberali care vor să candideze la Primăria Câmpina în 2016

Grama si TiseanuLa toate organizaţiile PNL din ţară, membrii de partid au avut termen până la sfârşitul lunii iulie pentru a-şi depune aşa numitele candidaturi interne. Pe scurt, au completat un formular în care îşi anunţă intenţia de a candida la alegerile locale de anul viitor şi au bifat funcţia pentru care doresc să candideze: primar, consilier local, consilier judeţean. Formularele au fost depuse la secretariatele organizaţiilor judeţene. Normal că acest lucru s-a întâmplat şi la Câmpina, iar surse din cadrul PNL ne-au declarat că pentru funcţia de primar al municipiului  doresc să candideze două persoane: actualul primar – Horia Tiseanu şi actualul co-preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Tineret – Cezar Grama. Cu alte cuvinte, aceştia sunt singurii liberali câmpineni care au bifat opţiunea „primar” pe formularul depus la conducerea judeţeană. Urmează sondajele interne, analiza în cadrul partidului, implicarea conducerii judeţene, oricum, va mai dura ceva timp până când se va lua o decizie în privinţa candidaturilor finale pentru alegerile locale.
În ceea ce-l priveşte pe Horia Tiseanu, dorinţa sa de a candida din nou la Primăria Câmpina nu era un secret. A spus de mai multe ori că îşi doreşte încă un mandat de primar (al patrulea) la finalul căruia să poată ieşi liniştit la pensie. Surpriza vine din partea lui Cezar Grama, un tânăr politician mai puţin cunoscut pe plan local. Are 32 de ani, este vechi membru PDL, a condus mai mulţi ani OTDL Prahova şi s-a aflat pe listele de candidaţi la Consiliul Local Câmpina la alegerile locale precedente, dar nu pe poziţii eligibile. Activitatea sa politică s-a desfăşurat mai mult la nivel judeţean şi naţional, fiind şi prim-vicepreşedinte al TDL central. Vom reveni asupra acestui subiect.

17 Comments

  1. Ion Dinca, zis Teleaga says:

    Tineti minte ce va transmite un cititor bine informat: TISEANU NU VA CANDIDA! Detalii, mai prin toamna! Cand se va consfinti ca nu va candida, o sa revin cu un mesaj!

  2. constantin andrei says:

    Dupa ce a invatat toate smecheriile in 3 mandate e bine venit la al 4-lea.Problema este cine il mai voteaza conform proverbului „ce e mult strica”.Pacat ca nu mai sunt alegeri prezidentiale,dar vor fi parlamentare si altele.Sa speram ca vor aparea oameni noi cu alte mentalitati.Atata zgomot pt nimic sunt doar functionari publici platiti din banii populatiei si au program relaxant atata timp cat nu intervine DNA-ul.

  3. Iulian says:

    opaa, apar lupii tineri ! bafta Cezar!

  4. Andrei Popa says:

    Tot respectul pentru primarul Tiseanu pentru ce a facut pana acum. Este un om bun, un om deosebit, care ar mai merita sa mai fie primar pentru tot ceea ce a facut pentru noi, pentru oras. Cate lucruri minunate din oras nu i se datoreaza? Este de departe cel mai potrivit om pentru aceasta functie, chiar daca sunt multi oameni rai, invidiosi pe realizarile sale si care ii vor raul!

  5. Petrutz says:

    Tiseanu face la anul 20 de ani de cand e in primarie. Si-a terminat casa, si-a pus bani deoparte, se comporta asa cum se comporta! A cam venit vremea sa lase pe altii, iar Cezar este un baiat super ok, care a invatat si invata mult si care, spre deosebire de Tiseanu, are foarte mult bun simt. Iar daca liberalii si democratii campineni mai au vreo urma de bun simt in ei l-ar sustine pe Cezar. Treziti-va!!! Cu Tiseanu candidat la functia de primar, nu veti avea nici 4 consilieri locali!

  6. alexandru says:

    In sfarsit poate ne luam orasul inapoi…. BAFTA SI MULTA APRECIERE PENTRU CURAJUL DE A INTRA IN ACEASTA COMPETITIE.( chiar daca nu o sa ai castig de cauza TISI are o casa de terminat)

  7. Toma says:

    Daca ar fi fost un tanar care sa fi dovedit ceva pana acum pt Campina, palaria jos. Altfel, eu personal merg oricand tot alaturi de primarul Tiseanu.

  8. co sinus says:

    Iulian, de unde sintagma Lupii tineri? Ești unul dintre ei?
    Acum, analiză pe text:
    1. Grama NU este vechi PDL-ist. Este din aripa lui Florin Anghel și Alin Moldoveanu de la PNDC. La Câmpina nu are nicio activitate politică, ba chiar a refuzat orice responsabilitate. Este omul lor de casă, care a rămas în funcție și pe guvernarea USL și PSD. Mai ușor cu liberalismul.
    2. La sondajul intern, funcție de cum se realizează, se vor separa apele în PNL Câmpina. Adică se rupe căruța.
    3. Tiseanu Horia a încercat să-l dea jos pe Grama de la tineretul județean. Să îl pună pe băiatul lui, Teo. Nu a reușit. Iar acum de la Grama vine contraatacul.
    4. Dacă Tiseanu va avea probleme cu DNA, atunci Grama este singurul cu candidatură depusă la timp. Dar se vor ridica și alții cu pretenții.
    5. De urmărit atitudinea Monicăi Clinciu față de primar. Ea ste pro Grama. Același grup. Fără Clinciu, PNL pierde maioritatea în consiliul local. Plus Gena Preda. Telegescu joacă la mai multe capete.
    6. Din câte se aude, Tiseanu nu prea mai este dorit de conducerea PNL și nici de polii de putere.
    7. Urmașii lui Brătianu ce zic? Frățilă, Enache, Papuc & Co, după ce că s-a umplut sediul lor de băsiști, acum vor avea ca viitor șef un cruciat PNDC-ist? Se răsucește Brătianu în mormânt.

    P.S.. Măi băieți cucuieți, mai este mult până la vara viitoare. Nimic nu este cum pare a fi. Nu vă omorâți de acum. Altcineva va candida de la PNL.

  9. MihaiL. says:

    Doi candidati de la fostul pdl si niciunul de la pnl vechi? Interesant. Se poate sa ne spuneti si cine vrea in consiliul local?

  10. I.A. says:

    La primarie e f complicat pentru noul mandat.Tiseanu bate in retragere(va mai aduceti aminte treaba cu CL cu nr de consilieri).Asul din maneca este Alin Moldoveanu…si cat s-a balacarit cu Tisi-(actualul primar s-ar multumi si cu postul de vice).Se vor face sondaje si atunci vom vedea surprize.La Psd e complicat…cati il vedeti pe Dragomir sa conduca partidul?Ramane batalia intre Corcodel si Murariu dar pierd teren.Daca la Tisi va veni mascatii vice va fi Fratila.Un alt semn de intrebare reprezinta PMP…sunt destui lupi tineri gata sa atace prada
    ps:Sa nu il uitam pe Elvis Arghir:)

  11. ala_mic says:

    Grama… vai de noi. PNL Campina refuza sa-mi ofere alternative viabile

  12. george says:

    Mai bine „terminam” casa lui Tiseanu decat sa o incepem pe a lui Grama.

  13. cookie says:

    nu stiu de ce nu dati informatia completa:si doamna Clinciu isi depusese candidatura pentru Primarie, inca din data de 14 iulie,dar a retras-o in favoarea lui Gramma.Apropo de baiatul asta:il cunoaste cineva in Campina?ma refer la populatia votanta nu la gasca PNDC.Mama lui a fost membru marcant PSD,cred ca nici macar ea nu-l va vota.Imi imaginez cum o sa fie la Campina cu un primar la care te duci in audienta ,te priveste de sus si ‘ranjeste”la tine el crezand ca de fapt iti zambeste.

  14. Ion Dandoaselea says:

    Datatoare de sperante postarea d-lui Dinca. Si sa speram ca stie ce spune ca prea zice cu foc.
    Si dl. Sinus este la obiect ca de obicei. Iar post-scriptumul este plin de adevar si cel mai realist. Cred ca acum asistam la o furtuna intr-un pahar cu apa cu final neasteptat.
    Dar eu voi spune de ce nu-l (mai) votez pe Tiseanu:
    In primul rand din considerente morale. Este teoretic primul locuitor al urbei, reprezentantul ei. Subliniez teoretic.O persoana publica, exponentul orasului. Care-si afiseaza fara perdea viata dubla (era sa zic …) in fata tuturor cu o nonsalanta dezarmanta, fara pic de rusine. In orice loc civilizat un om de onoare ar fi demisionat dintr-o functie publica in atare situatie. Dar se pare ca in cazul de fata va trebui sa fie daramat de catre altii.
    In cel de-al doilea rand din modul in care a ajuns sa-si faca treaba pe care si-a asumat-o. Daca la inceputuri l-am admirat pentru realizari (promenada de pe Bulevard, Lacul Bisericii, asfaltarea centrului, etc) acum vad ca toate se termina din ce in ce mai rau. Scriam zilele acestea : inconstienta sau senilitate? Se incalca legi peste legi, dominatia bunului plac si clientelismul sunt la putere in Campina. Toate aceste concluzii le-am tras doar citind ziarele locale precum si comentariile dumneavoastra. Ce-o fi cu adevarat in realitate…Dumnezeu cu mila. Si pana la Dumnezeu sunt organe ale statului care pot verifica.
    Dar mai e asa de mult pana la alegeri incat ce facem noi acum e doar un foc de paie.
    PS : Fratila, Enache, Papuc – urmasii Bratienilor? Hmmmmm. Lasati oamenii sa se odihneasca in pace

  15. Toma says:

    Iar sa vrea Alin Moldoveanu sa ajunga primar la Campina?:)))

  16. admin says:

    Aici informatia dvs. nu este corecta, ati luat probabil de buna o intoxicare servita de un coleg de partid (si dvs., si altii). Monica Clinciu nu si-a depus candidatura pentru Primarie, a bifat doar optiunile – consilier local, consilier judetean. Co-presedintele PNL Campina, Horia Tiseanu, va poate demonstra ca nu aveti dreptate, aratandu-va copia dupa formularul depus de Monica Clinciu in data de 14.07.2015.

  17. Monica Clinciu says:

    Doamnei sau domnului care afirma ca mi-as fi depus candidatura la Primaria Campina in interiroul PNL, ii pot pune la dispozitie cererea mea de depunere a candidaturii din data de 14.07.2015 si o sa observe ca nu am avut niciodata intentia sa candidez la Primaria Campina, astfel ca nu aveam cum sa renunt in favoarea nimanui. Asta cu conditia sa nu se mai ascunda dupa pseudonime. Daca imi da o adresa de mail pot sa ii trimit cererea scanata, sa nu mai vorbeasca fara sa aiba informatia corecta!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *