Social

Cicliştii amatori şi profesionişti sunt aşteptaţi la „Campina Open MTB – Race for autism” 2015

MTB-3Pe 5 septembrie, la Câmpina are loc cea de-a patra ediţie a competiţiei de ciclism „CAMPINA OPEN MTB – Race for autism”, eveniment care se desfăşoară pe dealurile din jurul localităţii şi are drept scop promovarea unui stil de viaţă sănătos. După cum probabil ştiţi deja, de la ediţiile anterioare, competiţia are şi o componentă caritabilă, sumele rezultate din taxele de participare fiind utilizate pentru proiecte în beneficiul copiilor cu autism, derulate prin Fundaţia Romanian Angel Appeal (RAA). Nu în ultimul rând, acest eveniment sportiv înseamnă şi o promovare a municipiului Câmpina şi împrejurimilor sale, pentru că la Campina Open MTB vin concurenţi din toată ţara. Înscrierile au început deja şi cei interesaţi pot accesa site-ul www.campina-mtb.ro, unde pot găsi informaţii suplimentare, precum şi formularul de înscriere.
Pentru primii 100 de concurenţi, taxa este de 40 lei. Apoi, taxa de înscriere va creşte gradual, la fiecare 100 concurenţi înscrişi, până la 80 lei. Pentru copii, taxa rămâne 25 lei. Înscrieri se pot face inclusiv în ziua evenimentului, la faţa locului, taxa fiind de 100 lei indiferent de vârstă şi categorie. Traseele de la „Campina Open MTB 2015” rămân cele de la ediţia de anul trecut, cu excepţia celui pentru copii/family, care este acum ceva mai accesibil.
MTB-2

„Campina Open MTB” este un eveniment care atrage, de la un an la altul, un număr mare de participanţi. La ediţia de anul trecut, nu mai puţin de 600 de persoane s-au înscris la această competiţie, iar din taxa de înscriere şi din donaţii s-au strâns aproximativ 30.000 lei, bani folosiţi pentru sprijinirea copiilor cu autism din judeţul Prahova.
Evenimentul este organizat de Asociaţia E.A.S.C. Caraiman Câmpina şi Fundaţia Romanian Angel Appeal.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *