Social

Eveniment fără precedent – „Ziua porţilor deschise” la Spitalul de Psihiatrie Voila

Spitalul VoilaPe 22 august 2015, la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina va fi „Ziua porţilor deschise”, un eveniment organizat în premieră şi care se adresează tuturor celor care doresc să cunoască activitatea acestei instituţii. Trebuie să recunoaştem că este o acţiune inedită pentru un spital, indiferent dacă acesta are mono-specialitate, cum este cazul Spitalului Voila, sau este un spital generalist, aşa cum sunt cele mai multe. De obicei, spitalul nu este un loc unde mergi din plăcere, ci de nevoie. Dar iată că actuala conducere a Spitalului Voila s-a gândit la o acţiune destinată celor care doresc să ştie cu adevărat ce se întâmplă în spatele porţilor instituţiei.
Vizitatorii vor fi primiţi şi însoţiţi de managerul Spitalului Voila – dr. Irina Minescu şi ceilalţi membri ai conducerii unităţii şi de o echipă formată din medici, psihologi şi asistenţi. Acţiunea se va desfăşura pe parcursul a trei ore, după următorul program:
– ora 10.00 – primirea participanţilor la eveniment
– 10.00 – 11.00 – reprezentanţii spitalului vor face o prezentare a structurii organizatorice şi activităţii medicale din unitate
– 11.00-12.00 – vor fi vizitate secţiile, compartimentele medicale, ambulatoriul integrat etc
– 12.00-13.00 – discuţii libere între vizitatori şi reprezentanţii spitalului.
Spitalul de Psihiatrie Voila a fost înfiinţat la 5 martie 1971, atunci având o capacitate de 170 paturi. Astăzi, instituţia are 510 paturi, iar anual aici sunt trataţi peste 8.000 de pacienţi.

1 Comment

  1. Stefan says:

    Va rog sa informati parlamentarii romani de aceasta initiativa.
    Dupa ce reusiti sa ii aduceti la Voila, inchideti portile!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *