Politica

Încă un liberal vrea la Primăria Câmpina. Dan Ioan Muşat şi-a depus astăzi candidatura în partid

Noul-PNLDupă Horia Tiseanu şi Cezar Grama, cei doi liberali (proveniţi din PDL) care şi-au anunţat în scris dorinţa de a candida la Primăria Câmpina, astăzi a mai apărut o candidatură. De această dată putem spune că este vorba despre un liberal autentic, membru din 2007 al vechiului PNL – Dan Ioan Muşat. Este o persoană mai puţin cunoscută în politica locală, are în jur de 35 de ani, este executor judecătoresc şi face parte din grupul celor pentru care nu există noul sau vechiul PNL, ci doar PNL. Nu ştim cu exactitate motivele care l-au determinat să se înscrie în cursa internă pentru desemnarea viitorului candidat la Primăria Câmpina, la alegerile locale de anul viitor, dar le putem bănui, având la baza unele informaţii din partid. Sunt membri ai PNL, printre care se numără şi Dan Ioan Muşat, cărora nu li se pare normal ca doi foşti pedelişti să-şi depună candidaturile interne pentru primărie, iar liberalii vechi să nu aibă nici un candidat. Şi, probabil, aşa a apărut această candidatură. Dan Ioan Muşat şi-a depus formularul în care a bifat opţiunea „primar” în această după-amiază, direct la secretariatul Organizaţiei Judeţene a PNL.
După cum bine ştiţi, membrii PNL au termen până la 15 august să-şi depună formularele prin care să-şi anunţe dorinţa de a candida la Primăria Câmpina, Consiliul Local, Consiliul Judeţean. Apoi vor urma sondajele de opinie, cursuri de pregătire în administraţie publică, şedinţe peste şedinţe şi, la final, stabilirea candidatului la primărie şi a listelor electorale.

5 Comments

 1. fan pmp says:

  si la Pmp va candida Pitigoi sau Arghir?Dilema de Campina

 2. co sinus says:

  Este un băiat cu un dezvoltat simț al umorului. Și cu mult curaj.
  Avere are suficientă ( vezi activitatea de notariat trecută și prezentă). Carismă cât cuprinde.
  Cine știe?

  Ar fi fost o variantă. Dar cred că doar face mișto de situația PNL.

 3. ana liza says:

  PNL devine neserios. Uite candidatul, uite candidații și iar candidații. Ăsta e al nostru, ăla e al lor și celălalt e al celorlalți. Al patrulea al cui este?
  Se gândește cineva și la binele acestui oraș? Companiile mor pe capete, tinerii fug spre alte orașe cu potențial mai mare, prin spitale mori cu zile, asistații sociali prosperă și gunoaiele fac legea.
  PNL Câmpina dezamăgește. Nu există transparență, procedură, criterii, comunicare. Numai lupte de culise și de grup.
  P.S. Johannis mai trăiește?

 4. constantin andrei says:

  Mai e mult pana departe,sunt doar simulari,teste,sondaje de opinii sau aranjamente.Ce asa disperare la PNL ca doar vecinul PSD doarme sau e in vacanta.Nu cred ca va ajunge tara prea curand sa fie condusa de oameni corecti atata timp cat partidele nu doresc ci doar DNA-ul .Conceptul politic din umbra ajuta la furat si scapa cine poate doar se vede zilnic ce se intampla in tara ,furi de stingi faci 2-3 ani puscarie si lasi averea la alte generatii.Asta da sacrificiu dar e personal halal concept politic.

 5. constantin andrei says:

  Stie PNL-ul de ce este disperat.PSD-ul va face campanie amintind de marile realizari precum Raportul curtii de conturi,pierdere finantare de 4 mil.euro,Calea Dacia,Canalizarea,Mizeria din oras, etc si va castiga la pas Primaria Campina.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *