Administratie publica

Lucrările de canalizare au lăsat urme adânci pe Strada Constantin Istrati

Strada Istrati 1Din noiembrie 2014, de când au început lucrările de canalizare în zona lor din Cartierul Câmpiniţa, locuitorii de pe Strada Constantin Istrati au avut parte de foarte multe neplăceri. Şi au în continuare. Nimeni nu s-ar fi gândit vreodată că, pe o stradă relativ mică, introducerea canalizării poate deveni un coşmar. S-a lucrat greu, s-a lucrat prost, au apărut numeroase probleme. Poate vă amintiţi aventurile prin care au trecut unii locuitori atunci când maşinile li s-au afundat în asfaltul proaspăt turnat pe o ploaie torenţială, lucrarea nefiind semnalizată. Poate vă amintiţi şi de blocarea străzii, în primăvară, când muncitorii au săpat şi au pus mormanele de pământ pe trotuare, de nu mai aveai pe unde să treci nici cu piciorul. Într-un final, lucrările de canalizare s-au terminat pe Strada Constantin Istrati. Şi au lăsat urme adânci în carosabil pentru că refacerea acestuia a fost realizată superficial, doar pentru a se bifa „operaţiunea”. Acum, strada arată ca în imaginile pe care vi le prezentăm. Oamenii din zonă nu mai ştiu ce să spună, ce să creadă, cui să se mai adreseze. Unii fac haz de necaz, alţii sunt cu nervii întinşi la maximum. Au trecut aproape zece luni de când au început lucrările de canalizare pe strada lor. După zece luni, încă mai sunt probleme.

Vă reamintim că lucrările de canalizare din Cartierul Câmpiniţa fac parte din proiectul cu finanţare europeană „Reabilitarea şi modernizarea sistemelor de apă şi canalizare din judeţul Prahova”, derulat prin operatorul regional HidroPrahova şi Consiliul Judeţean.
Strada Istrati 3 Strada Istrati 2

3 Comments

  1. Marinela says:

    Nu este un caz singular. In tot orasul Hidro Prahova si-a batut joc de lucrare, de strazi, de cetateni, de orasul nostru. Ceea ce vreau eu sa stiu este: DE CE PRIMARIA NU IA NICI O MASURA?? Caci noi platim taxele si impozitele – la nivel de municipiu care se crede in Uniunea Europeana ! – catre primarie, nu catre Hidro Prahova… Si primaria a eliberat autorizatiile de constructie si permisele de spargere a strazilor!
    ALO!! PRIMARIA! NE AUDE CINEVA??

  2. constantin andrei says:

    Vine iarna si se rezolva ,partidele si primaria sunt ocupate cu noile alegeri de anul viitor .Canalizarea poate sa mai astepte mult si bine .In cazul in care s-a blocat finantarea din cauza de FRAUDA a grupului politic infractional lucrarea va intirzia mult si bine iar populatia trebuie informata corect se se inarmeze cu rabdare si tutun.Poate explica comisia de la Primarie care batea campii cu documente de la Constructor si planificare.

  3. Din pacate, unele firme asa inteleg sa-si faca treaba, cu jumatate de masura. Cred ca la romani merge si asa. E cazul sa ne civilizam si sa avem pretentii mari de la cei care se ocupa de lucrarile publice ale unui oras.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *