Administratie publica

Marius Vişan este director „plin” al Poliţiei Locale Câmpina

Marius VisanMarius Vişan a câştigat concursul pentru promovarea în funcţia de director executiv al Poliţiei Locale Câmpina, după ce, timp de aproape cinci luni, a deţinut această funcţie ca director interimar. Concursul a avut loc pe 24 şi 26 august şi a constat în probă scrisă şi interviu. Vă reamintim că, iniţial, au fost patru candidaţi înscrişi pentru postul de director al Poliţiei Locale – Marius Vişan, Sânziana Roşca (funcţionar public la Primăria Telega), Iulian Anton (şeful Biroului Juridic din Primăria Câmpina) şi Gabriela Barbu (consilier în cadrul Compartimentului programe de finanţare din cadrul Primăriei Câmpina). Iulian Anton şi-a retras ulterior dosarul din motive personale, iar Gabrielei Barbu i-a fost respins dosarul din motive deja cunoscute şi asupra cărora nu mai revenim. Aşadar, la prima probă a concursului au participat Marius Vişan şi Sânziana Roşca, primul candidat obţinând 74,60 puncte, iar cel de-al doilea – doar 26,30 puncte. Ulterior, Sânziana Roşca a depus contestaţie, dar chiar şi aşa, nu a reuşit să fie declarată admisă. Marius Vişan a susţinut singur proba orală, după care a fost declarat câştigătorul concursului.
Vişan a scăpat, aşadar, de interimat şi este director plin al instituţiei. O funcţie deloc uşoară, iar aşteptările în ceea ce-l priveşte sunt foarte mari. Atât de la conducerea Primăriei, cât mai ales de la câmpineni. Vă reamintim că înainte de a fi numit director interimar al Poliţiei Locale, Mariuş Vişan a fost mai mulţi ani şeful Serviciului de Taxe şi Impozite din cadrul Direcţiei Economice a Primăriei Câmpina.

1 Comment

  1. Ionica says:

    Felicitari! Ca prima masura, propun sa trimiteti agentii de la Pol Locala prin parcul de la lac, pe bulevard si langa terenurile de sport de pe muscel, pentru consum de alcool.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *